Son dakika! Ege'de 5 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberine göre Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi'nde saat 23.06'da 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. AFAD ise depremin şiddetini 4.9 olarak duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 23:27 GÜNCELLEME 29.11.2022 23:38 GÜNCEL
Son dakika! Ege'de 5 büyüklüğünde deprem
Son dakika! Ege'de 5 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberleri... Ege açıklarında saat 23:06'da 5.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre deprem, yerin 7.7 kilometre derinliğinde yaşandı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise, Ege Denizi'nde saat 23.06'da 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde gerçekleşen depremin 5.71 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

AFAD SON DEPREMLER

KANDİLLİ SON DEPREMLER

Eğriboz Adası'nda deprem! Çatlaklar oluştuEğriboz Adası'nda deprem! Çatlaklar oluştu

Deprem, Gölyaka ile Düzce'yi 20 santim uzaklaştırdıDeprem, Gölyaka ile Düzce'yi 20 santim uzaklaştırdı

Ege beşik gibi... AFAD peş peşe açıkladıEge beşik gibi... AFAD peş peşe açıkladı

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR