Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimiz

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç; MHP'li vekiller, Ahmet Mahmut Ünlü ve Deniz Baykal'a kaset kumpaslarını örgüt yöneticileri Mustafa Özcan, Mustafa Yeşil ve Temel Alsancak'ın organize ettiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2022 11:40 GÜNCELLEME 03.12.2022 12:55 GÜNCEL
Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimiz
Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimiz

Sosyal medyada örgüt üyeleriyle birbirine giren firari FETÖ'cü Önder Aytaç, MHP, Ahmet Mahmut Ünlü ve Baykal'a kaset kumpasını FETÖ'nün yaptığını itiraf etti.

FETÖ firarilerinden eski Polis Akademisi öğretim üyesi firari Önder Aytaç, örgütün kasetlerle siyaseti dizayn ettiğine yönelik itirafta bulundu. Twitter'da Mustafa Yeşil ve Mustafa Özcan'a bağlı örgüt üyeleriyle birbirine giren Önder Aytaç, MHP, Ahmet Mahmut Ünlü ve Deniz Baykal'a kaset kumpaslarını kuranın FETÖ olduğunu söyledi. Bu iddia ilk kez bir FETÖ'cü tarafından kabullenilerek dile getirildi.

FETÖ'cülerle kavga ettiler: Özdağ ve İnce'den Hakan Şükür'e sert tepkiFETÖ'cülerle kavga ettiler: Özdağ ve İnce'den Hakan Şükür'e sert tepki

'YEŞİL VE ALSANCAK ÇETESİ YAPTI'

Aytaç, "Ve çok üzgünüm bunu söylerken ama MHP milletvekillerinin kasetlerini de, Ahmet Mahmut Ünlü'nün kasetlerini de, Kemalettin Özdemir'in ve Deniz Baykal'ın kasetlerini de ortaya saçan asla ve asla cemaat değil ama cemaatin içinde odaklanmış ve 'menfi mesulleri'ni idare eden ve yönlendiren derin pisliklerle ilişki içinde olan Mustafa Yeşil ve Temel Alsancak çetesidir" diye yazdı.

SUİKAST EMRİNİ O VERDİ

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'ın bahsettiği Temel Alsancak, FETÖ'nün emniyet imamı olarak görev yapıyordu. Örgütün Türkiye imamı olan Mustafa Özcan'ın adı ise en son Necip Hablemit-oğlu suikastı iddianamesinde 'cinayet emrini veren kişi' olarak geçti. Mustafa Yeşil de örgütün önemli kurumlarından biri olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın başkanlığını yürütüyordu.

KAYNAK : Star
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini idam edin hepsini
    Cevapla
  • Fethiyeli Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir gelişme zere kadar bu ülkenin evladi olma mensubiyeti varsa gerisini getirmeli
    Cevapla
  • CİHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ipte 2 cambaz oynamaz. Pastayı paylaşırken birbirleriyle kavga etmeye başlamışlardı. .Biri tasfiye edildi. Diğeriyle yola devam ediliyor.
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö bu kişilere şantaj yapmıştır.. Kumpas, yapmadığın bir işi yapman için tezgah kurmaktır. Bunlar bu işi zaten yapıyordu. Siyaset yapan eline, dilene, beline mukayyet olacak...
    Cevapla
  • Maho 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kumpas sizin işiniz, bunun için kendi namusunuzu da peşkeş çekersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR