İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!

İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin üç aylık kültür sanat dergisi İST'de 'Kuşatma Altındaki Sanat' başlığı üzerinden LGBT propagandası yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2022 12:54 GÜNCELLEME 03.12.2022 13:47 GÜNCEL
İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!
İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!

Haber7 Özel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin üç aylık kültür sanat dergisi İST'de 'Kuşatma Altındaki Sanat' başlığı üzerinden LGBT propagandası yapıldı.

Dergi kapağında LBGT bandı ile açık bir mesaj verildi.

"DEMOKRASİ YÜZYILI BAŞLIYOR"

Derginin giriş yazısını ise İBB Başkanı İmamoğlu, "Demokrasi Yüzyılı Başlıyor" başlığında yazdı.

Sanat kisvesi altında yapılan propaganda da LGBT ön plana çıkarılmaya çalışıldı.

Susma24 Platformu'ndan Sumru Tamer, "Mayıs ayından beri gördüğümüz şey ise Kürt, Rum, LGBTİ ve kadın haklarını savunan, “muhalif” sanatçılar ve festival organizasyonları çok rahat bir şekilde, yasalara da uydurularak yasaklanabiliyor oluşu." açıklamasında bulunurken, müzik yazarı Barış Akpolat'ın "Netflix'in RTÜK'le imtihanı" başlıklı ilgili bölümdeki açıklamalarında ise "Jurassic World Kretase Kampı isimli çizgi dizide iki kız karakterin yakınlaştıkları sahneler yayıncılık ilkelerine aykırı bulundu. Dizinin o bölümü yayından kaldırıldı. Bu kararla Netflix’e ilk defa LGBTİ+ cezası kesildi." diyerek, iktidarın baskı yaptığını iddia etti.

 

CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!

CHP'DE LGBT SKANDALI

Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin skandalın ortaya çıkmasının ardından CHP'li belediye hakkında soruşturma başlatılmıştı.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 159 TÜMÜ
  • Mrtavı 1 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun sizin solculuk ve insanlık anlayışınıza. Siz kiminle neyin helalleşmesini yapıyorsunuz. Siz açık açık kafirliğe hizmet ediyorsunuz. Yuh olsun size!!!
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 6 +2 masanın avanelerine destekleyenler lgbt harflerinden birisidir. Yoksa insan cinsiyetini inkar edip bu Lut un artıklarına destek vermez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İMAMOĞLU eş başkanlarından kendine verilen görevleri çok iyi şekilde yapıyor istanbul nimet nimet herşey çok güzel oluyor istanbul değilmi ?
    Cevapla
  • MADEN 23 1 yıl önce Şikayet Et
    EkRUM MÜDAFA Zaten demişti LGBT ye toplum henüz hazır değil. İşte bu algı operasyonları ile hazırlamaya çalışıyorlar.Esasen CHP ve HDP ELEBAŞLARI nın büyük bölümü Ermeni kırması dır ve ASLİ görevleri olan ülkeyi parçalayıp küreselci iblisler e sunmanın yani sıra, hummalı bir şekilde Misyonerlik faaliyetleri nede hız kesmeden devam ediyorlar..U Y A N I N.
    Cevapla
  • Ahmet KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdıkmı hayır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR