Meclis'teki kavgada yaralanan İYİ Partili Örs'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama

Bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı. İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2022 15:32 GÜNCELLEME 07.12.2022 15:32 GÜNCEL
Meclis'teki kavgada yaralanan İYİ Partili Örs'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama
Meclis'teki kavgada yaralanan İYİ Partili Örs'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Yaşanan arbedede fenalaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye geldi. Beyaz ile AK Parti milletvekilleri arasında karşılıklı laf atmalar yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı.

Kavga bir süre daha devam edince Meclis Başkanvekili Haydar Akar birleşime ara verdi. Verilen arada da devam eden kavga sırasında İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yaralandı. 

Örs'e, ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan İYİ Partili Aylin Cesur yaptı. Örs, daha sonra Meclis revirine götürüldü. Burada kalp ritminin bozuk olduğu gerekçesiyle Hüseyin Örs, ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Örs'ün, tedbir amacıyla yoğun bakımda tedaviye alındığı öğrenildi.

ŞENTOP'TAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şentop, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak Örs'ün yaralanmasından dolayı geçmiş olsun temennilerini iletti.

İYİ PARTİ'DEN ÖRS'ÜN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan ve hastaneye kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını, tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Örs'ü, kaldırıldığı Güven Hastanesinde ziyaret eden Zorlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 160 TÜMÜ
  • Önce Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olayın Gazi Mecliste meydana gelmesi ülkem adına utanç vericidir. Meclis kavga, kabadayılık, sokak dövüşü yapılacak yer değildir. Meclis ülkemin sorunlarının çözüm arandığı, 81 milyon insanımızın temsil edildiği yerdir. Hangi partili olursa olsun kavga edenler meclisten çıkarılmalı, milletvekili emekliliği dondurulmalı ki adam olsunlar.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti niye birgün PKK'ya ses çıkarmıyor HDP niye laf atmıyor niye CHP nin cebine girmiş vatan hainleri ile bir olmuş Tayyip erdoğan karşıtı bunlar kör olmuş
    Cevapla
  • doktor65 1 yıl önce Şikayet Et
    ne irade ne iradeymiş peh peh
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapn arkadaşları malesef esefle okuyorum. Yaptığınız bu yorumlarla bizim diğerlerinden ne farkımız olacak peygamber efendimizin ahlakı böylemiydi biz ne zaman şiddete meyilli olduk
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    gebermezse üzülürüm ulan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR