Diriliş Ertuğrul’dan Show TV Sipahi’ye çok konuşulacak transfer! İmzalar atıldı

Hem ülkemizde hem dünyanın çeşitli ülkelerinde yoğun ilgi gören Diriliş Ertuğrul dizisinde üstlendiği Vasilyus karakteriyle yıldızı parlayan Çağdaş Onur Öztürk, Show TV’nin yeni dizisi Sipahi’ye transfer edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2022 15:25 GÜNCELLEME 12.12.2022 15:25 GÜNCEL
Diriliş Ertuğrul’dan Show TV Sipahi’ye çok konuşulacak transfer! İmzalar atıldı
Diriliş Ertuğrul’dan Show TV Sipahi’ye çok konuşulacak transfer! İmzalar atıldı

2016 – 2017 yılları arasında Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alma fırsatı yakalayan ve gösterdiği performansla seyirciyi etkileyen Çağdaş Onur Öztürk’ten heyecan verici haber geldi.

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracakTRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak

Diriliş Ertuğrul dizisinin yanı sıra Sakarya Fırat, Kuzey Güney, Böyle Bitmesin, Avlu, Akrep ve Sevmek Zamanı gibi projelerde boy gösteren Çağdaş Onur Öztürk, Sipahi dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Ali Doğançay’ın senaryosunu kaleme aldığı, 12 Aralık tarihinde yayın hayatına başlayacak CNP Film imzalı Sipahi dizisiyle anlaşma sağlayan Çağdaş Onur Öztürk’ün rolü belli oldu. Mehmet Canpolat ile Sadi Canpolat ikilisinin yapımcısı olduğu ve Hakan İnan’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak Sipahi’nin sürpriz transferi Çağdaş Onur Öztürk ‘Yusuf’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kaan Yıldırım'ın 'Korkut Ali Türkoğlu', Kerem Alışık'ın 'Yıldırım Bozok' ve Özge Gürel'in 'Canan Doğan' karakterini üstlendiği yeni MİT dizisi Sipahi, Teşkilat'a rakip olmaya geliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Halit 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah güzel bir dizi olur da izleriz, cia dizileri yerine bizim çocuklar olsun fena mı!
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz de senarist çok yönetmen de çok ama nedense film çekmeyi bilmiyorlar bir Osman Sınav kadar hiç kimse yapamıyor film anlatımları çok berbat yabancıların filmlerini baktığın zaman ekrana lanse etmeleri çok iyi biliyorlar biz de sanki dünyayı biz kurtarmışız her şeyi biz yaratmışz Amerikalılar da aynı şekilde yapıyor ama nedense daha yapıyor ama biz nedense beceremiyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben teşkilatı bi kaç bölüm izledim çok saçma sahneleri vardı bazen beğenmedim. Ama bu dizi bence teşkilatı geçecek gibi tanıtımdaki sahneler gibi olursa tabi birazdaha gerçekçi andırıyor teşkilat çok saçma sahneleri var.çocuklar bile kanmıyor bazı aksiyon sahnelerini.
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Show star Fox kanal d... Hepsini televizyonundan sildim yıllardır izlemeyiz.
    Cevapla
  • senol32 1 yıl önce Şikayet Et
    kopya diziler genelde tutmaz ilk bölümden belli olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR