Annesini bıçaklayarak öldürdü!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde annesini bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen kişi gözaltına alındı. Cinayetin işlendiği eve gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2022 18:41 GÜNCELLEME 08.12.2022 18:45 GÜNCEL
Annesini bıçaklayarak öldürdü!
Annesini bıçaklayarak öldürdü!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde annesini bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen kişi yakalandı.

TARTIŞMANIN SEBEBİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Feci cinayet, Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Bulvarı'ndaki bir apartmanda yaşandı. Yusuf T. (37) ve annesi Zübeyde T. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf T, annesini bıçakladı.

BIÇAKLANAN ANNE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Komşuların ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Zübeyde T'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yusuf T. gözaltına alırken, polis ekipleri evde incelemelerde bulundu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke bir taş doğursaydın teyze
    Cevapla
  • İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hale geldik ya, yazık.
    Cevapla
  • deli misin?divane 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CELLE CELELUHU VE CELLE ŞANUHU HAZRETLERİ EHL-İ İSLAM'I bu fena hallerden muhafaza eylesin İNŞALLAH.MÜBAREK PEYGAMBERİMİZ ALEYHİSSELAM HAZRETLERİ CENNET ANNNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR. BUYURMUŞLARDIR.keşke annenin ayaklarının altını öpebilseydin,annenin senin dünyaya gelmen ve büyüyüp yetişmen için için sarf ettiği emeklerinin hiç mi birisi dahi aklına gelmedi,yazıklar olsun sana ve senin gibi nasipsizler güruhuna. İSLAM DİNİNİ VE MÜSLÜMAN edep ve adabını hem kendimiz yaşamamız hem de yavrucaklara öğretmemiz gerekir,büyüdükleri zaman öğretilebilmesi çok zor.Atalarımızın güzel sözleri bu konuda ne kadar manidardir.Ağaç yaş iken eğilir. bunun gibi evlatlar da küçükken eğitilir.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    bir anne nerede hata yaptıda katilini doğurup besledi,batı batı diye diye toplumu ifsat edip batırdılar
    Cevapla
  • Yorgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç iyiye gitmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin Anne katili ha vay vay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR