İzmir’de sel! Acı haber geldi! Bir kişi hayatını kaybetti

İzmir’de beklenen sağanak yağış il genelinde etkisini gösterirken, Ödemiş, Tire ve Kiraz ilçeleri yağıştan olumsuz etkilendi. Tire ilçesinde, sel sularına kapılan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2022 23:44 GÜNCELLEME 13.12.2022 23:51 GÜNCEL
İzmir’de sel! Acı haber geldi! Bir kişi hayatını kaybetti
İzmir’de sel! Acı haber geldi! Bir kişi hayatını kaybetti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir için de sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Bu uyarının ardından yağmur il genelinde etkili oldu. Öğleden sonra başlayan yağışla beraber cadde ve sokaklar göle döndü.

Yağışlar; Ödemiş, Kiraz ve Tire’de günlük hayatı olumsuz etkiledi. İlçelerdeki bazı cadde ve sokaklar sağanağın etkisiyle göle dönerken, ekipler suları tahliye etmek için seferber oldu.



SELE KAPILAN BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İzmir Tire'de selen kapılan 95 yaşındaki bir kadın hayatınmı kaybetti.

Sağanak, özelikle Tire’nin Armutlu Mahallesi’nde sele dönüştü. Etkili sağanak nedeniyle, Hamide Koca (95) isimli yaşlı bir kadında sel sularına kapıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine bir kurtarma çalışması başlatılırken, yaşlı kadından acı haber geldi. Koca’nın cenazesi, ekipler tarafından köyün girişinde bulundu. Ekiplerin bölgede sel ile mücadelesi devam ediyor.

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle koparak yola düşen kaya parçaları, seyir halindeki otomobilde hasara neden oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yolu bir süre trafiğe kapatıp kaya parçalarını kaldırdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük köyü
    Cevapla
  • bir bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes hak ettiği kaderi yaşar. İstanbul ve Ankara'da bir dönem daha CHP seçilsin aynı olacağız.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR