Uzaklaştırma kararına rağmen ikinci baskın!

Başakşehir'de Özlem A.'nın evini silahla basarak darbettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı verilen Kenan A., karara uymayarak tekrar eve girdi. Gözaltına alınan Kenan A., yine serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2022 17:52 GÜNCELLEME 27.12.2022 17:52 GÜNCEL
Uzaklaştırma kararına rağmen ikinci baskın!
Uzaklaştırma kararına rağmen ikinci baskın!

Başakşehir'de yaşayan Özlem A.(42),  boşanmak istediği eşi Kenan A.'nın (42), 18 Aralık'ta silahla evinin basıp kendisini darbettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Gözaltına alınan Kenan A.'ya 1 aylık uzaklaştırma kararı verildi. Ancak Özlem A., Kenan A.'nın dün 17.00 sıralarında ikinci kez yine tornavida ile kilidi kırarak eve girdiğini öne sürdü. 

Gözaltına alınan Kenan A.'nın yine serbest bırakıldığını belirten Özlem A., "İşyerindeyken annem beni aradı. Kilidi kırmaya çalışmış, kapı kilitliymiş. Annem üstüne gidince 'sen ne yapıyorsun' demiş. O da 'Kapıyı açmaya çalışıyorum elbisem var içeride elbiselerimi alacağım' demiş. Annem 20 dakika bekledikten sonra tekrar anneme sesleniyor. Sonrasında evi yakar korkusuyla polise haber veriyorlar. Polis gelince polise de direniyor. Ben eve gittiğimde aile içi şiddetten ekipler annenin ifadesini alıyordu. Annem bir çantadan bahsetmiş. Çantayı polis aramış bulamamış, çantayı bulunca polisi aradım. Polisler gelip çantayı aldılar, içinde 16 gram uyuşturucu madde varmış. İfade vermeye gittim, tutuklandı diye biliyordum. İçeri girdiğimde zaten polisler aramıştı evi, ev dağınık şekildeydi. İkinci kez içeri girip benim yatak odamda madde kullanmış" dedi. Özlem A., "Polise içerideki cam kırıklarını sordum, polis uyuşturucu olduğunu söyledi. Kullandığı maddenin aparatı kırılıp benim yatağımın üzerinde cam kırıkları vardı. Gözaltında bile WhatsApp durumu paylaşıyor. Tehdit ediyor. Beni geçtim aileme yönelik tehdit ediyor" diye konuştu.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ailenin arasına geçimsizlik girmiş birde uyuşturucudan bahsediliyor bundan sonra birlikte yaşamaları zor görünüyor anlaşıp adam gibi ayrılmaları kendileri için daha iyi.
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devirde kadınlara inanmıyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR