Abdullah Çelik, Abdullah Çelik'i bıçakla yaraladı

Batman'da adaş olan kuzenler arasındaki bıçaklı kavga kameraya yansıdı. Abdullah Çelik (30), caddede karşılaşarak tartıştığı, ismi ve soy ismi kendisiyle aynı olan kuzeni Abdullah Çelik tarafından bıçakla yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2022 20:15 GÜNCELLEME 30.12.2022 20:26 GÜNCEL
Abdullah Çelik, Abdullah Çelik'i bıçakla yaraladı
Abdullah Çelik, Abdullah Çelik'i bıçakla yaraladı

Feci olay, akşam saatlerinde Meydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Husumetli olan kuzenler Abdullah Çelik ile Abdullah Çelik, cadde üzerinde karşılaştı. Soy isimleri de aynı olan kuzenler arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Abdullah Çelik, kuzeni Abdullah Çelik'i bıçaklayarak yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Abdullah Çelik, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kuzeni Abdullah Çelik de yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yiğit adam bıçak taşır. yigit adam bıçaksızları bıçaklar, yiğit adam silah taşır, silahsızları vurur. nede olsa yiğit.
    Cevapla
  • Yiğit@com.TR 1 yıl önce Şikayet Et
    yiğit adam bıçak Taşımaz. yigit adam bıçaksızları Bıçaklamaz, yiğit adam silah Taşımaz, silahsızları vurmaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR