Yalı Çapkını’na Medcezir'den büyük ses getirecek transfer! Unutulmaz isim dönüyor

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Medcezir, Paramparça, Zalim İstanbul gibi yapımlarda boy gösteren Mine Tugay, Yalı Çapkını dizisiyle anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2022 10:44 GÜNCELLEME 31.12.2022 10:44 GÜNCEL
Yalı Çapkını’na Medcezir'den büyük ses getirecek transfer! Unutulmaz isim dönüyor
Yalı Çapkını’na Medcezir'den büyük ses getirecek transfer! Unutulmaz isim dönüyor

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nda transferlere bir yenisi daha eklendi. İddialı sahneleriyle sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren Yalı Çapkını’na taze kan geliyor.

Her Cuma akşamı seyircileri ekrana kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını’na Medcezir’in unutulmaz oyuncusu Mine Tugay katılıyor. 2013 – 2015 yılları arasında Star TV’de yayına giren Ay Yapım imzalı Medcezir’deki performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Mine Tugay’ın Yalı Çapkını’ndaki rolü belli oldu.

Medcezir’de üstlendiği ‘Ender Kaya Serez’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Mine Tugay, bu kez Yalı Çapkını’nda ‘Defne’ karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Mine Tugay, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde ‘Suna’, Paramparça’da ‘Asuman Terzioğlu’, Öyle Bir Geçer Zaman ki’de ‘Bahar’ ve Zalim İstanbul’da ‘Şeniz Karaçay’ karakterini üstlenmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Name 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki yeterli entrika yok, biraz daha ekleyelim demişler.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinir bozucu kabatılsın
    Cevapla
  • YASİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi yayından kaldırılmalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR