Cumhuriyet Savcısı evinde ölü bulundu

Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş evinde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2023 09:59 GÜNCELLEME 01.01.2023 16:31 GÜNCEL
Cumhuriyet Savcısı evinde ölü bulundu
Cumhuriyet Savcısı evinde ölü bulundu

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş evinde ölü bulundu.

İlçede görevli savcı Cihad Atabaş'a ulaşamayan savcı Doğukan Yiğit, sağlık ve polis ekipleriyle birlikte meslektaşının tek başına yaşadığı evine gitti. Kapıyı açarak içeri giren ekipler, savcı Atabaş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Atabaş'ın cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü.

'ŞÜPHELİ DURUM YOK'

Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca savcı Cihad Atabaş'ın ölümüne ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu. Savcı Atabaş'ın hasta olduğu belirtilen açıklamada,  "Cumhuriyet savcımızın mevcut hastalıklarına bağlı doğal nedenlerle vefat ettiği, bu aşamada şüpheli bir durumun olmadığı belirlenmiştir" denildi. Savcı Atabaş'ın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA
Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş'ın vefatı sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan da paylaşım geldi. Bakan Bozdağ açıklamasında "Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Amasya Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbimiz, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun, inşallah" ifadelerini kullandı

KAYNAK : AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    idam çıkmazsa idam edilesi kişiler gelir infaz eder gider.
    Cevapla
  • Zenolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamda buraya nasıl geldin
    Cevapla
  • İzmir berbat 1 yıl önce Şikayet Et
    Evli ve 2 çocuk babası Kiraz, acımasızca katledildi =>> Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, 7 yıl önce 46 yaşındayken 31 Mart 2015'te İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında *Amerikan güdümlü Terrorist cahapekaka fetö Daeş Dehaşkahpece* üyesi Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından makam odasında rehin alındı, sonra acımasızca katledildi
    Cevapla
  • bağımsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, sn. bakan açıklama yapmoş ama otopsi önemli
    Cevapla
  • Doğrucu davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin mekanı cennet olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR