Kadıköy'de iki kadına dehşeti yaşatmıştı: Taksicinin 63 suç kaydı çıktı!

Kadıköy'de arkadaşlarının doğum günü partisine katıldıktan sonra evlerine dönen iki kadının içinde bulunduğu cipe, kasıtlı şekilde birkaç kez çarpan taksi şoförü R.Ş. yakalandı. 35 yaşındaki sürücünün 63 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2023 11:53 GÜNCELLEME 04.01.2023 12:00 GÜNCEL
Kadıköy'de iki kadına dehşeti yaşatmıştı: Taksicinin 63 suç kaydı çıktı!
Kadıköy'de iki kadına dehşeti yaşatmıştı: Taksicinin 63 suç kaydı çıktı!

İstanbul Kadıköy E-5 Fikirtepe mevkiinde 30 Aralık Cuma gecesi 03.30 sıralarında, Berna K. (52) ve Yıldız S.( 48), cipleriyle bir arkadaşlarının doğum günü partisinden dönüyordu.

Kızıltoprak'a geldiklerinde ciplerine arkadan bir taksi çarptı. Ne olduğunu anlayamadan taksici ikinci kez ciplerine çarptı. Taksicinin kendilerine kasıtlı şekilde çarptığını fark eden kadınlar gaza basarak kurtulmaya çalıştı. Ancak taksici ısrar ederek takip etmeyi ve arkalarından çarpmayı sürdürdü. Gecenin karanlığında dehşet içinde kalan kadınlardan Yıldız S. polisi arayarak yardım istedi. Kadınlar hastane önüne geldiğinde taksici bir kez daha arkadan çarpınca yol üzerindeki polisler gürültüyü fark etti. Polisleri gören taksici de kaçtı.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Araçların seyir güzergahlarındaki kameralarının incelenmesi sonucunda ticari taksinin plakası tespit edildi. Çalışmaların devamında taksi sürücüsü R.Ş. (35),  dün gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda taksi sürücüsünün 35'i 'Otodan hırsızlık' olmak üzere 7 farklı konudan toplam 63 suç kaydı olduğu belirlendi.



Şüpheli taksi sürücüsü, 'Mala zarar verme' suçundan bugün adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. 

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Tabii Biz de 1 yıl önce Şikayet Et
    63 suç kaydı var ve taksicilik yapmaya devam ediyor. Sağol reis... Yaptırdığın bu kanunlarla, katilleri, dolandırıcıları, hırsızları ve tecavüzcüleri kanuni koruma altına altina aldırdığın için hepsi sana dua ediyor...
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    sabıka kaydı araştırması yapılmadan işe alınanlar
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    cana kast ediyor, adama mala ceza verme suçundan dava açılıyor. o mala ceza verme kanunu çıkaran alçaklar parça parça olsunlar inşaallah. bin liralık mal içinde aynı ceza, milyonluk mal içinde aynı ceza ve sonra elini kolunu sallayarak başka suçlara devam. bu kadınların arabası bozulmuş olsa idi büyük ihtimal hayatları tehlikeye girecekti. bu uyduruk cezalarınız yüzünden bu alçak aynı suçları defalarca işlemiş. utanın yahu adalet bakanı utan yahu utan. ülkenin içine ettiniz.
    Cevapla
  • Bilenbiri 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu taksi plakası, ruhsatı her bir şeyi iptal edilip, bütün bunlar araç dahil satılıp, hazineye gelir kaydedilsin. Sonra bu plaka sahipleri, kiralayanlar vs. tekrar suç sicili kabarık birini bakalım direksiyona oturtabiliyor mu? Kanun kanun olmazsa ortalık kanunsuza kalır. Bu durumda da normal vatandaş işini kendi kanunu ile çözer! Ortalık kanunsuzdan geçilmez olur...
    Cevapla
  • AYHAN DÜZCE 1 yıl önce Şikayet Et
    63 suc kaydı olan biri nasıl dolaşıyor devlet adaleti sağlamazsa halk kendi adaletini sağlamaya çalışır ne ala suç işle serbest takıl.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR