Görme sorunu yaşayan küçük Fırat, ambulans uçakla Btilis'ten Ankara'ya nakledildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, görme şikayetiyle hastaneye başvuran ve ilk müdahalesi yapılan 8 yaşındaki Fırat Poyraz, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'daki Çocuk Hastanesine ulaştırılarak tedaviye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2023 20:01 GÜNCELLEME 04.01.2023 20:01 GÜNCEL
Görme sorunu yaşayan küçük Fırat, ambulans uçakla Btilis'ten Ankara'ya nakledildi
Görme sorunu yaşayan küçük Fırat, ambulans uçakla Btilis'ten Ankara'ya nakledildi

Tatvan ilçesinde, gözlerinde görme şikayetiyle aniden rahatsızlanan Fırat Poyraz, ailesi tarafından Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan muayenede körlük gelişimi riskine karşı Fırat'ın, tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bünyesindeki Çocuk Hastanesine sevki kararlaştırıldı. Ailesi ve doktorlar, yetkililerden Fırat için ambulans uçak talebinde bulundu. Ambulansla Muş'a götürülen Fırat, buradan da Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak ile Ankara'daki Çocuk Hastanesine ulaştırılarak tedaviye alındı.

KÖRLÜK GELİŞME RİSKİ VAR

Konu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Körlük gelişme riski olan hastayı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kapsamındaki Çocuk Hastanesine göndermek için dün akşam saat 22:00'da yola çıkarılan hasta 23:10’da Muş Havalimanından Uçak Ambulans ile Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bünyesindeki Çocuk Hastanesine nakledildi." denildi.

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    harika mükemmel sizi kutluyorum devletimizin bu gücünü pervasızca tekrar tekrar suç işleyenlerede uygulanmalı suçu meslek yapanı salarak vatandaşın başına bela etmeyin
    Cevapla
  • A.demirel 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin Devlet vatandaşı için olmalı
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    Cocugua Allahtan sifa diliyorum.. amin.. insaALLAH gözlerindeki sorun giderilir..amin..
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet böyle olur. Ambulansa yakıt almadan yada senet imzalamadan binemezdin.
    Cevapla
  • Nebahat sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize maddi manevi güç versin ambulans uçakla hasta taşınıyor elhamdülillah 20 once önce ambulsns da yoktu karda kista tahta dan yapılan kaynaklarla taşınırdı acaba reise dua ederler mi bu nimeti gördükçe her babayiğidin yapamadıklarını yaptı bu ülkeye 80 yıldır surundurduler bu milleti önceki hukumetler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR