HDP'li Kerestecioğlu'ndan küstah tehdit: Yargı ve İktidarı hedef aldı!

HDP Ankara Milletvekili, Filiz Kerestecioğlu, hesaplarına konulan blokenin mücadelelerini engellemeyeceğini belirterek, iktidar ve yargı mensuplarına tehditler savurdu. Kerestecioğlu "Bunu kendiniz yargılanırken anlayacaksınız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2023 23:11 GÜNCELLEME 05.01.2023 23:11 GÜNCEL
HDP'li Kerestecioğlu'ndan küstah tehdit: Yargı ve İktidarı hedef aldı!
HDP'li Kerestecioğlu'ndan küstah tehdit: Yargı ve İktidarı hedef aldı!

PKK terör örgütünün siyasi ayağı HDP'nin kapatılması için yargı süreci devam ediyor.

Dava süreci göz önüne alınarak Yargıtay Başsavcısı, HDP'nin Hazine gelirlerinin engellenmesini talep etmiş, Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvuruda bulunmuştu.

Bunun üzerine talebi görüşen AYM, HDP'nin Hazine yardımı ödenen hesaplarına bloke konulmasına karar verdi.

HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, konuyu TBMM'ye taşıdı.

"BUNU KENDİNİZ YARGILANIRKEN ANLAYACAKSINIZ"

HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, gelişmeye ilişkin TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada, iktidar ve yargı mensuplarına tehditler savurdu. Hesaplarına konulan blokenin mücadelelerini engellemeyeceğini belirterek "Bunu kendiniz yargılanırken anlayacaksınız" dedi.

Kerestecioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sadece ekonomik geleceğe mi bloke koyuyor hayır. AYM'nin verdiği karar gasptır. Biz mücadeleye aynı şekilde devam edeceğiz, hiçbir blokaj bize engel olamaz. Siyasi zekayla baş edemediğiniz için bugün yargı kararlarıyla bizimle baş etmeye çalışıyorsunuz. Baş edemezsiniz. Bu yol, yol değil. Gerçekten bunu anlayacaksınız. Kendiniz yargılanırken de bunu anlayacaksınız."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Hain Düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Keresteci haini sizlere öyle güzel başediyoruz ki dağdaki domuzlarınız tek,tek sarı torbalara girdikçe hırsınızdan kuduruyorsunuz; az kaldı sıranızı bekleyin !!!!!!.
    Cevapla
  • Mirage 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşeği minareye çıkarırsan zırlar
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermeni soyluların zerre kadar kürtleri düşündüğü yok. Kendi ceplerini ve rahatlıklarını düşünüyorlar. Ey Müslüman kürt kardeşim seni temsil ettiğini düşündüğün bu insanların yaşantılarına bir bak. Ferasetli ol ve bu asalakları sırtından at gitsin. Seni bu inançsız ermeni partisi temsil edemez bunu anla artık ve özüne dön.
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerdeki cürete bakın, bunları başımıza musallat eden chp liler, bunlara destek vermeye devam edin, devam edin ki ülkemizi parçalara ayırsınlar, hem de bizim paramızı alarak yapsınlar. Sizlere lanet olsun
    Cevapla
  • OGS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın kürt değil de aslen kökeni ne acaba? Ermeni, yahudi ya da rus olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR