Türkiye ve Azerbaycan’dan yeni jest! Siteye giren sürprizle karşılaştı

Türkiye ile Azerbaycan e-devlet sitelerine giren vatandaşlar sürprizle karşılaştı. Resmi işlemlerin yapıldığı her iki siteye, Türkiye ile Azerbaycan e-devlet portallarının birbirine yönlendirilebilen bağlantılar eklendiği görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2023 20:42 GÜNCELLEME 07.01.2023 20:42 GÜNCEL
Türkiye ve Azerbaycan’dan yeni jest! Siteye giren sürprizle karşılaştı
Türkiye ve Azerbaycan’dan yeni jest! Siteye giren sürprizle karşılaştı

İki devlet, tek millet” düsturuyla dünyayı imrendiren bir dayanışma sergileyen Türkiye ile Azerbaycan, yeni bir ‘gardaşlık’ örneği sergiledi.

İKİ ÜLKENİN VATANDAŞLARINA SÜRPRİZ

Türkiye ve Azerbaycan, e-devlet sitesine giren vatandaşlarına güzel bir sürpriz yaptı.

Azerbaycan e-Devlet Portalı "e-gov.az" sitesine girenler Azerbaycan Türkü vatandaşlar, Türkiye e-Devlet Portalı "turkiye.gov.tr" sitesine yönlendiren bir buton ile karşılaştı. Butonun yanında logo ile birlikte “Gardaş ölke Türkiyenin e-Devlet portalı” mesajının yer aldığı görüldü.

Diğer yandan Türkiye e-Devlet Portalı’na giren Türk vatandaşları ise Azerbaycan’ın e-Devlet Portalı’na yönlendiren bir butonla birlikte “Kardeş Ülke Azerbaycan e-Devlet Portalı” mesajıyla karşılaştı.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • ALİRIZA çalışkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan ülkesini kullanan ihracaat malı yüklü Türk tırlarından dolar üzerinden ilave ücret almaya devam ediyor mu bilen var mı? Böyle haber dönüyor ?
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanim kaynadi,bu ne guzel bir hediyelesme !
    Cevapla
  • Eli 1 yıl önce Şikayet Et
    İtiraz gittiğimizde kapıda yönlendirme yapan suryeli bana "dua edin bunu aldınız, bunu da vermeyebilirlerdi" diyerek bir de dalga geçti.... (Bu arada annem emekli öğretim üyesi, dul, sadece 3 evladı var, bizlere buradayıq, doğma büyüme TC vatandaşı ile evli, evlatlarımız bar ve hiç bir sabıka vs upk, öğretmen ve hekimiz....)
    Cevapla
  • Eli 1 yıl önce Şikayet Et
    Suryelilürin gelmesiyle "T.C vatandaşı evladı üzerinden oturma" iznini hiç bir hak vermeyen (vatandaşlığa Geçiş veya süresiz oturma izni) kısa süreli turistik oturma uznine çevirdilər. Bu da yetmedi - 2 yıllık oturma uznine müracaatları ediyoru- 2 yıllık harç parasını alıp 1 yıllık İkamet veriyorlar.
    Cevapla
  • Eli 1 yıl önce Şikayet Et
    Siteye yönlendirse ne olur, yönlendirmese ne olur? 30 yıldır Türkiye vatandaşıyım, 2 kardeşim dd burada, vatandaşlar. 74 yaşındako Anneme 23 yıldır oturma izni alıyorum. Vatandaşlığı başvurfuk 2 kez - eften püften sebeplerle kabul etmediler ( yurtdışında 5 gün fazla gedirmiş, istiqlal maşını tam söyleyememiş) gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR