İstanbul'da taksici cinayeti: Travestiler dövülerek öldürüldü

İstanbul Fatih'te aracına aldığı travesti olduğu öğrenilen üç yolcu tarafından dövülen taksici hayatını kaybetti. Olayın ardından 3 zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2023 23:27 GÜNCELLEME 10.01.2023 12:53 GÜNCEL
İstanbul'da taksici cinayeti: Travestiler dövülerek öldürüldü
İstanbul'da taksici cinayeti: Travestiler dövülerek öldürüldü

Alınan bilgiye göre, 52 yaşındaki taksi şoförü Aydın Altun, Taksim'den 3 yolcuyu aracına aldı. Araç içinde yolcular ve şoför arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Altun, Çapa'da indirmek istediği yolcular tarafından dövüldü.

Zanlılar olayın ardından kaçarken, polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Aydın Altun yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri olaya karıştıkları belirlenen 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

"KÜFÜRLÜ KONUŞMAYIN DİYE UYARINCA DÖVMEYE BAŞLIYORLAR"

İstanbul Taksiciler Odası (İTEO) Başkanı Eyup Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taksi şoförü Altun'un yolcuları Tarlabaşı'ndan aldığını belirtti.

Aracın Çapa'ya geldiği sırada alkollü olduğu öne sürülen yolcuların küfürlü konuşmaları üzerine şoför tarafından uyarıldığını ifade eden Aksu, "Uyarı üzerine bu üç kişi şoför Aydın Altun'u darbetmeye başlıyor. Araç durduğunda inip tekrar darbedip kaçıyorlar. Olay yerine gelen polis Altun'u hastaneye götürüyor. Hastanede de vefat ediyor. Maalesef alkollü ve uyuşturucu kullanan, sorunlu insanları araca almazsanız sizi belediyeye şikayet edip cezaya maruz kalıyorsunuz. Aldığınızda ise can güvenliğiniz olmuyor." diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • umur 1 yıl önce Şikayet Et
    Taksileri abd sistemine çevirmek lazım Şoför tarafı arka taraf kafesli olmalı hem de çelik Yolcu bavulunu kendisi koysun kendisi alsın Yazık her sene onlarca taksici katlediliyor
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    dövülmesini veya öldürülmesini asla istemeyiz. ancak şu da bir gerçek, taksiciler her gün bu ülkenin insanına işkence ediyor. kısa mesafe almam, orada trafik var almam, taksiyi teslim edecem yalanları ile turist kovalıyorlar. haklarını da almazlar hep fazla para peşindeler. Uber geldiğinde taksiciden yana olmuştum ama yaptığım büyük aptallıkmış. gerçekten bu ülkeye uber lazım.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasini yaşiyorsun.
    Cevapla
  • BAHTIyAR ELAZIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    keske alinmasaydi ...Allah Rahmet eylesin ..
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    sigaraya yasağa verilen önem kadar alkol yasağına da önem verilse keşke. adam alkol alıyor aklı gidiyor. yaptığı şeyleri hatırlamıyorum diyor beraat ediyor. alkol derhal yasaklanmalı akılı kaybettiren şey neden serbest. yazık daha kaç can gidecek. müslüman bir ülke böyle olmamalı. alkol zina fuhus hepsi serbest ya
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Taksici terörüde bitmek bilmiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR