25 yaşındaki Tuğçe'nin katil zanlısı sevgilisi çıktı!

Eskişehir'de, işe gitmek üzere evden çıktıktan sonra apartmanda bıçaklı saldırıya uğrayan kadının katil zanlısı erkek arkadaşı gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2023 01:40 GÜNCELLEME 13.01.2023 01:40 GÜNCEL
25 yaşındaki Tuğçe'nin katil zanlısı sevgilisi çıktı!
25 yaşındaki Tuğçe'nin katil zanlısı sevgilisi çıktı!

Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak'taki bir apartman dairesinde ikizi ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can, işe gitmek için evden çıktığı sırada bina içerisinde kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun birçok yerinden darbe alan Can, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tuğçe Can'ın cesedi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

25 yaşındaki Tuğçe, apartman girişinde vahşice öldürüldü25 yaşındaki Tuğçe, apartman girişinde vahşice öldürüldü

Bıçaklı saldırı olayı ile ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tuğçe Can'ın katil zanlısı Onur K'yi kent merkezinde düzenlenen operasyonda yakaladı. Başlatılan çalışmalar sonucu maktul Tuğçe Can’ın katil zanlısının, yaklaşık 1 buçuk aydır sevgilisi olan Onur K. olduğu tespit edildi.

Hayatını kaybeden genç kızın erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK : AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadı şiddeti ,kadın şiddeti diye dillendirilen olayların aslı kadın şiddeti değil. Güçlünün zayıfı ezmesi. Güçlülüğü Devletler nezdinde de ele alsan ,şirketlerin güçlülüğünü ele alsan, kişilerin güçlülüğünü ele alsan, akranlar ve arkadaşlar arasındaki güçlülüğü ele alsan, işyerinde çalışan yönetici ve çalışanlar açısından ele alsan güçlüler hep zayıfları ezmiyormu,ezmeye çalışmıyormu.Hemcinsler arasında güçlüler zayıfları ezmiyormu. Güçlü kadın fırsat bulunca erkeği ezmiyormu. Meselenin özü bu.
    Cevapla
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Son yıllarda kadına şiddet ve cinayet haberlerini duymadığımız gün yoktur. Bu tür olaylara maruz kalan kadınlara bakarsanız, % 90 ı aile büyüklerinin,aklı selim arkadaşlarının, akrabalarının görüş ve fikirlerine ters düşen kişilerle evlenmeleri, birliktelikleri,arkadaşlık kurmalarının ilk planda olduğunu görürsünüz. Yani reşitlik, özgülük adı altında kadınların kendi tercihleri sonunda başlarına bu olaylar gelmekte.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanım diyen olmak gerektir İMANLI,EDEPLİ,sonra LİYAKATLİ,sonra VİCDANLI.Hayvanım diyen olmak gerektir İMANSIZ,EDEPSİZ,sonra LİYAKATSİZ,sonra VİCDANSIZ!O DOYMAK BİLMEYEN MABUDA kurbandır HAYA HİSSİ,HAMİYET,ADAMİYYET HİSSİ,ULVİ HİSLERİN HEPSİ.Bu hissizlikle beşeriyet yaşar derlerse pek yanlış,bir millet göster ÖLMÜŞ MANEVİ YATIYLA SAĞ KALMIŞ.
    Cevapla
  • hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu kadın cinayetlerine niye kimse dur demiyo ya çaresi yok bal gibide var getirisin idamı bak nasıl düzeliyo
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne dinimizde ne töremizde böyle birşey yok
    Cevapla
  • soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne dinini, ne töresini yaşayan da pek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR