Başkan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da toplu açılış töreninin ardından kendisini davet eden 19 yaşındaki genç kızın ailesinin evine konuk oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2023 19:48 GÜNCELLEME 15.01.2023 15:32 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret!
Başkan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret!

Menteşe Mahallesi Cevizli Sokak'ta yaşayan Soğancı ailesini ziyaret eden Erdoğan, baba Selman Soğancı ve diğer aile üyeleriyle sohbet etti. Erdoğan'ın ev ziyareti yaptığını duyan vatandaşlar da sokakta kalabalık oluşturdu.

Bir süre aileyle sohbet ettikten sonra evden ayrılan Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle şehir turu yaptı.

Ziyarete, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile beraberindekiler de eşlik etti.

- CUMHURBAŞKANIMIZ BANA 'ÇAY İÇMEYE GELECEĞİM' DİYE SÖZ VERMİŞTİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet eden 19 yaşındaki Ayşegül Soğancı, AA muhabirine, Erdoğan'ı en son 9 yaşında gördüğünü söyledi.


Erdoğan'ın kendisine çay sözü olduğunu ifade eden Soğancı, "Cumhurbaşkanımız bana 'çay içmeye geleceğim' diye bir söz vermişti. Ben de bugün 'bana söz verdiğinizde 9 yaşındaydım şimdi ise 19 yaşındayım çay içmeye gidiyoruz başkanım' dedim ve bize geldi." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Soğancı, "Miting alanına giderken otobüsü durdurdum. Fotoğraf çektirirken konuştuk. O zaman söyledim. Hayallerimiz gerçekleştiği için çok mutluyum." diye konuştu.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR HAYALDI. EVİMİZE KADAR BUYURDULAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evinde ağırladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden anne Gülşah Soğancı da "Rüyalarımıza giriyordu. Bizim için büyük bir hayaldi. Evimize kadar buyurdular, geldiler. Allah onun yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.


 

KAYNAK : AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın Reisim bizde moskova foodsiti pazarda sizleri misafir etmek istiyorum inşaallah AktifTürk Antalya li olarak burada Azerbaycanlı kardeşlerimiz sizleri aramizda görmek için canını veren kardeşlerimiz Allahim razı olsun her zaman dualarimiz sizlerle Allahim sağlıklı sıhhatli huzurlu bir yaşam nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah esirgesin inşallah
    Cevapla
  • İzmir berbat 1 yıl önce Şikayet Et
    Pekaka'dan post cahape'den dost olmaz !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür ziyaretler anlık olmaz önceden plan ve program dahilinde olur. İçilen kahveler dahi özel ekip tarafından hazırlanır şekerine kadar! Bunlar normal şeyler.
    Cevapla
  • Planlı Sürpriz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sürpriz ziyaret kaç ay öncesinden hazırlanmıştı sizce...?
    Cevapla
  • Ölümüne Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kız 9 yaşında iken planlanmıştı. Ama sizin zorunuza gittiyse sizin de 6'li masanız planlasin aylar öncesinden ve gitsinler bizler de ooo MaşaAllah diyelim.
    Cevapla
  • Yasar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala Reisini tanıyamamışsın. Hani ameliyata giderkende birden bire söz verdiği ihtiyarın evine gitmesiyle ameliyat saati gecikmiş ameliyatta diye Hakan Fidanı tutuklamayada kalkmışlardı ama Rabbim izin vermemişti. Hatırlamıyorsan oku. Ha sence oda önceden mi planlanmıştı. Allah'ın planı her şeyin üstündedir birileride tiyatro derler çünkü inanmazlar.
    Cevapla
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    ne o çokmu zoruna gitti ??
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Umre:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR