Feribot seferlerine fırtına engeli: İptal edildi!

Meteoroloji'nin Ege Denizi için günler öncesinden uyardığı fırtına bugün etkisini göstermeye başladı. Fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada'ya bugün ve yarın yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri iptal edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2023 10:00 GÜNCELLEME 17.01.2023 10:01 GÜNCEL
Feribot seferlerine fırtına engeli: İptal edildi!
Feribot seferlerine fırtına engeli: İptal edildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) Ege Denizi için günler öncesinden uyardığı fırtına sabah saatlerinde itibaren etkisini göstermeye başladı.

Ege Denizi'nde çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın hakim olacağı aktarılan MGM'nin 17 Ocak 2022 tarihli hava durumu raporundan, rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde eseceği dalgaların da 4 metreyi bulabileceği aktarıldı. 

Fırtına nedeniyle Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada hattında planlanan feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Fırtına koptu kopacak! 19 il için uyarı üstüne uyarı...Fırtına koptu kopacak! 19 il için uyarı üstüne uyarı...

GEYİKLİ'DEN 2 GÜN BOYUNCA SEFER YOK

GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, Geyikli-Bozcaada hattında bugün ve yarın, Kabatepe-Gökçeada hattında ise 18 Ocak'ta yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri iptal edildiği bildirildi.

BUGÜN KABATEPE'DEN SADECE 2 SEFER YAPILACAK 

Bugün Kabatepe-Gökçeada hattında, Kabatepe'den Gökçeada'ya gece saat 01.00 ve sabah saat 09.00'da, Gökçeada'dan Kabatepe'ye ise sabah 06.00'da feribot seferleri gerçekleştirilirken, gün içinde yapılması planlanan diğer tüm tarifeli feribot seferleri ise fırtına nedeniyle iptal edildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ismail ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim felaket tellallığı yapmayın yeter artık ne olacağını sadece ALLAH BİLİR
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR