Son Dakika: İstanbul'da eylem hazırlığındaki 10 yabancı terörist yakalandı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ, El Kaide- HAD Terör Örgütleri ile irtibatlı olarak Türkiye’yi hedef alan eylemler yapabileceği değerlendirilen, ’Yabancı Terörist Savaşçı’ olduğu tespit edilen 10 yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 10:02 GÜNCELLEME 20.01.2023 10:36 GÜNCEL
Son Dakika: İstanbul'da eylem hazırlığındaki 10 yabancı terörist yakalandı!
Son Dakika: İstanbul'da eylem hazırlığındaki 10 yabancı terörist yakalandı!

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ, El Kaide-HAD terör örgütleri ile irtibatlı olarak Türkiye'yi hedef alan eylemler yapabileceği değerlendirilen ve 'Yabancı Terörist Savaşçı' olduğu tespit edilen 10 yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, DEAŞ, El Kaide - HAD terör örgütleri ile çatışma bölgeleriyle irtibatlı olarak İstanbul'da faaliyet yürüten şüpheli ya da şüphelilerin son süreçte Türkiye'ye yönelik hedef alan eylemler yapabileceği değerlendirildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda tespit edilen 10 şüphelinin YTS (Yabancı Terörist Savaşçı) olduğu belirlendi. Tespit edilen 10 yabancı uyruklu şüpheli operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Döve döve bacaklarını kırın sonra sınır dışı bir daha buraya gelmeye yemin etsinler bak iran öyle yapıyor ya git italyada fransada amerikda yap burda niye ruhsuzlar.
    Cevapla
  • mehmet narin 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülkemize nasıl giriyorlar girdikten sonra birde yakalamak için zaman gerektitiyor cok tehlike arz ediyorlar bunların girmeden önlem almak gerekir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Batuhan 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK destekçileri ülkeye sokuyor da ondan. Hükümet düşmanı kamu çalışanları da ön ayak oluyor
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl girmişler ülkeye Paraşütlemi
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye sınırdışı ediliyor,kurşun masrafı bizden vurun gitsin ,yarın tekrar gelemesin
    Cevapla
  • gakkoş 1 yıl önce Şikayet Et
    Suç üstü yapmadan bunlara ceza ne kadar verilebilir ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR