İzmir'de sağanak: Rögarlar taştı, yollar göle döndü

İzmir'de sağanak nedeniyle rögarlar taştı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, yollar göle döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 17:32 GÜNCELLEME 20.01.2023 17:32 GÜNCEL
İzmir'de sağanak: Rögarlar taştı, yollar göle döndü
İzmir'de sağanak: Rögarlar taştı, yollar göle döndü

Öğleden sonra etkisini artıran sağanak nedeniyle Konak, Karabağlar, Bayraklı, Buca ve Bornova ilçelerindeki bazı cadde ve sokaklarda olumsuzluklar yaşandı.

Yağmurlu günlerde su baskınlarının sıklıkla yaşandığı Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki bazı sokaklar, giderlerin tıkanması nedeniyle yine su altında kaldı.

Çarşı içinde Hisar Camisi çevresindeki sokaklarda bazı pasaj ve iş yerlerine dolan su, esnaf tarafından tahliye edilmeye çalışıldı.

Sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu yollarda oluşan su birikintileri, ana arterlerde trafikte aksamalara neden oldu.

BU SIKINTILARI HER YAĞMURDA YAŞIYORUZ

Kemeraltı Çarşısı'nda esnaflık yapan Emre Yaşar, Büyükşehir Belediyesince su baskınlarına karşı yürütülen altyapı çalışmalarının henüz bitirilemediğini söyleyerek, "Esnafın hali ızdırap. Altyapı çalışmaları devam ediyor. İnşallah güzel sonuçlanacak ama yıllardır bu sorunu yaşıyoruz. Dükkanlarımızı su basıyor, bu sıkıntıları her yağmurda yaşıyoruz" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes müstehak olduğu şekilde yaşar.
    Cevapla
  • TR TEKTİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Amannn boşverin ne olmuş su basmışsa hersene aynı olaylar ama her seçim oylar CHPKK gidiyor.İzmirliler alışkın Tunç Soyere söyleyin Rakı içip dans etsin
    Cevapla
  • Doğan Uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncelikli problem depreme hazırlık? YCHP depreme hazırlık konusunda, kentsel dönüşüm konusunda hiç bir şey yapmıyor, yazık çok büyük kayıplar yaşanacak
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sikinti yok alisiktir onlar.pislige
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir yine sular altında kalmış, mağdurlara Allah yardım etsin. Kalipsocu başkandan fayda yok.Her kes kendi göbeğini kendisi kesecek gibi..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR