Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Hasan Damar seçimlerde Erdoğan için destek istedi

2019'da “İstanbul'da AK Parti’ye seçimleri biz kaybettirdik” diyen Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2023 09:08 GÜNCELLEME 21.01.2023 13:38 GÜNCEL
Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Hasan Damar seçimlerde Erdoğan için destek istedi
Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Hasan Damar seçimlerde Erdoğan için destek istedi

Başkan Erdoğan'ın seçimler için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından küresel medyanın Erdoğan üzerinden Türkiye'nin geleceği hakkında ahkam kesmeleri, içeride de DEVA Lideri Babacan'ın start verdiği yerli ve milli silahlar üretin firmaları karalama kampanyası eş zamanlı olarak yürütülürken Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar'dan sürpriz bir çıkış geldi.

DAVA ARKADAŞLARINA ÇAĞRI

Seçim sathına girdiğimiz bu günlerde Türkiye'ye operasyonlar peş peşe gelirken Hasan Damar, 6'lı masada ortaklarından tepki almamak için bir çok hadsiz çıkış ve söylemlere sessiz kalan Saadet Partisi'ne rağmen dava arkadaşlarına önemli bir çağrıda bulundu.

 "OLAĞANÜSTÜ BİR SEÇİM"

2023 oylaması için "olağanüstü bir seçim" diyen Damar, AK Parti  döneminde Müslümanlar ve ümmet için yapılan devrim gibi değişiklikleri hatırlatarak Erdoğan için destek istedi.

"MÜSLÜMANLAR KAZANIMLARINDAN OLMASIN"

Ayasofya'nın yeninden ibadete açılması, başörtüsü sorununu çözülmesi gibi elde edilen kazanımların kaybedilmemesi gerektiğini ifade eden Damar sosyal medyadan yayınladığı video mesajında şu ifadeleri kullandı;

Malumunuz ki Türkiye olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Elbette ki yanlışlarımız vardır. Ülkemiz bir çok sıkıntılara maruz kalmıştır. Ama Türkiye'de yapılan bazı güzellikler de var. Bunları da görmemiz lazım; ağır sanayi gibi, Ayasofya'nın açılması gibi. başörtü meselesini gündemden kalkması gibi. Bütün bunları yok olmaması için biz Müslümanlar olarak Türkiye'deki yapılacak olan bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanını desteklemeliyiz. Ben 83 yaşındayım, ömrümü bu davaya verdim, bu bakımdan yanlışlara yanlış dedim. Doğrulara da doğru demek mecburiyetindeyim. Bu münasebetle sizlerden ricam, bütün kardeşlerimizin bu seçim, olağanüstü bir seçim olduğu için mutlak suretle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destelemeliyiz.

Hasan Damar: İstanbul'da AK Parti’ye seçimleri biz kaybettirdik:

"AK PARTİ'YE KAYBETTİREN SAADETTİR" DEMİŞTİ

Haziran 2019 seçimlerinde Saadet Partisi hatibi Hasan Damar partililere Saadet Partisi'nin İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirdiği için Türkiye'nin en güçlü partisi olduğunu söylemişti.

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 558 TÜMÜ
  • İstabullu 1 yıl önce Şikayet Et
    HANİ istanbulun kaybedilmesini sağlayan sizdiniz bunu gururla anlatıyordun .. sen gibi hastalıklı makam mevki aşıkları yüzünden ne hale geliyor memleket.. istanbulda hiç bir hizmet kalmadı.. hergün 1 -2 otobüs yanıyor hurdaya çıkıyor.. bunların hepsinde sizlerin parmağı var hepsinden mahşerde sorgulaacaksınız bunu unutmayın .. Erdoğanın arkasında durmayan kendi imanını bi sorgulasın !!! alimle birlikte olmak onlara destek vermek onların ekmeğine yağ çalmak Mazluma bir darbe indirmekle ayıdır !! Akıllannmışsın en azından ama önce yapmanız gereken SP kayığını chdpkk kayığında kurtarmaktır .. Onun için çalış !!
    Cevapla
  • Cemil basbay 1 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlü sahtekar herif. Başörtü problemi çözülmüşmüş. Ulan yağcı cezaevlerinde kaç tane masum başörtülü insan var hem de çocukları ile beraber. Ne yapmışlar bankasyaya para yatırmışlar.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    lan fetöcü şerefli !! önce fetöcülüğü bırakın hainliği bırakın !!
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın ve İsrailin masumları diimi hadi ordan satılılk fetöcü...
    Cevapla
  • Ergun 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan fetönün eniği cemil..bu millete jurşun sıkanları mı savunuyon
    Cevapla
  • ismail tetik 1 yıl önce Şikayet Et
    her sey gözel olacak
    Cevapla
  • OSMANLI X X X 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu sülüklere sahte müslümanlara asla güven olmaz dün hristiyandı bu gün müslümanmı olmuş erdoğanı tanımıyor secimi kaybettiriyor asla bu tip insanlara güvenilmez bülent arınç gibi bunlar çay kaşığı gibi bu gün erdoğan. Der yarın chpli olur başka zaman pkkyı desdekler hadi ordan hadi zındık herif
    Cevapla
  • Muhalif 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen oyunu verebilirsin ama ben asla
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen dağdaki eşkiyayi desteklemeye devam,,desteklediklerini n ilk hedefi ayasofyayi tekrar müze yapmak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR