6 terörist etkisiz hale getirildi, yeni operasyon başlatıldı

Son dakika haberi: Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde taciz ateşi açan 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Diyarbakır'da da PKK'ya yönelik yeni operasyon başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2023 11:17 GÜNCELLEME 22.01.2023 12:28 GÜNCEL
6 terörist etkisiz hale getirildi, yeni operasyon başlatıldı
6 terörist etkisiz hale getirildi, yeni operasyon başlatıldı

Son dakika haberi: MSB'den yapılan açıklamada Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiği belirtildi.

PKK'YA YENİ OPERASYON

İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Operasyonu" başlatıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Diyarbakır'da "Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Operasyonu" başlatıldı.

Operasyonda, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH), jandarma komando ve güvenlik korucularından oluşan 4 tabur, 645 personel ve 43 operasyonel tim görev alıyor.

Operasyonun ilk gününde, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Arıklı Mahallesi kırsalında tespit edilen sığınakta, havan mühimmatı ve 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.

KAYNAK : AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    canlari cehenneme
    Cevapla
  • EbediAdalet 1 yıl önce Şikayet Et
    6 yetmez.500bin pydeli pkklı içindeki yabancı.hepsi geberince dünya ciddiyetimizi anlar.zaten resmen bize ambargo uyguluyorlar.dahada beklemeden Suriye'yi tamamen almalı ırakın kuzeyin hukmetmeliyiz.ve 3milyon asker oralarda oluşup geleni indirmeli.
    Cevapla
  • hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sarı poşetlerinizi bol bol doldursun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu operasyonla, chp,hdp ve ip' in canına OT TIKIYORSUNUZ. Olmazkkkiii ama canım..
    Cevapla
  • Atakan 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP Sevici 6+1 masaya kapak olsun Rabbim Devletimize askerimize Kuvvet versin insaALLAH ALLAH 6+1 masa sevici ve destekleyicilerinin planlarini alt ust etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR