CHP'den Akşener cephesini rahatsız edecek çıkış! Turgut Özal örneğini verdi

CHP cumhurbaşkanlığı adaylığını hiçbir şekilde diğer partilere kaptırmak istemiyor. Son olarak CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Genel Başkanımız bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Genel Başkanımızın iradesinin yanındayız'' diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2023 18:34 GÜNCELLEME 24.01.2023 18:36 GÜNCEL
CHP'den Akşener cephesini rahatsız edecek çıkış! Turgut Özal örneğini verdi
CHP'den Akşener cephesini rahatsız edecek çıkış! Turgut Özal örneğini verdi

Altılı masa 1 yıldır toplanmasına rağmen siyasi ikbal kavgalarına sahne oluyor. Bir taraftan Kemal Kılıçdaroğlu diğer taraftan Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu cephesi farklı hikayeler üreterek muhalif seçmende tansiyonu yükseltiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ise adaylık için devamlı Kılıçdaroğlu işaret ediliyor. Son olarak CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol, gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Erol'un açıklamaları şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NU TURGUT ÖZAL'A BENZETTİ

"Turgut Özal Türkiye’nin efsane siyasetçilerinden birisidir. Bütçe planlamasını Türkiye’de en iyi bilen kamu bütçesinin hem yapılmasını hem de harcanmasını en iyi bilen isimlerden birisidir.

"HEPİMİZ ARKASINDAYIZ"

Genel Başkanımızın adaylığı doğal hakkıdır. Ben partinin milletvekiliyim. Ben Genel Başkanıma irademi teslim etmişim, Genel Başkanımın iradesi benim irademdir. Cumhurbaşkanlığıyla ilgili Genel Başkanımız, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili her üyenin adayıdır. Biz bu iradeyi Genel Başkana verdik. Genel Başkanımız yola çıkıyoruz dediği an hepimiz arkasındayız.

"NİTELİKLİ, BİLGİ VE VASFA SAHİPTİR"

Genel Başkanımız, bu işi yapacak nitelikli, bilgi ve vasfa sahiptir devlet adamlığı kimliğiyle kanunları ve kuralları yeniden tesis etmek, parlamenter sisteme geçmek ve kamu bütçesini doğru planlayarak uygulamakla ilgili en yetkili kişidir. Onun için Genel Başkanımız bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Genel Başkanımızın iradesinin yanındayız''

Aysever'den İmamoğlu'na: Garip garip işlerin içindesin, İstanbul'da otur ya...Aysever'den İmamoğlu'na: Garip garip işlerin içindesin, İstanbul'da otur ya...

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 98 TÜMÜ
  • Kastamonulu 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi Parti'ye yaptlglnlz yagclllgl diğer dört Parti'ye de yapln yirmiser vekil verin onlarda hazine yardlml alsln garipler millete hlrslz diyeceginize birilerine paracalmayl ogretiyorsunuz tabiki sizin adayllgl lzl destekliyecekler vefa borcu bazl PKK yanllsl mahkumlarl da affettikmi HDP den destek olduda bitti nur topu gibi altl tane cumhurbaskanlmlz ABD ye haylrll olsun
    Cevapla
  • kafkas 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Turgut Özal'a benziyor dedi ya la :-)
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Aksenerin atari kuvetli ama gittigi yol yanlis ondan hic birsey olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal i secimle göndermek istiyorlar
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Turgut özal girdiği her seçimi kazanmıştır ülkeye çağ atlattı muhalefet ve dış düşmanlar zehirlediler sonra koalisyonlar başladı 30 yıl sürdü ülkenin başına gelmedik olay kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR