İstanbul'da değişmeyen manzara! Avcılar'da metrobüs arızalandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir metrobüsün arızalanması nedeniyle hatta yoğunluk yaşandı. Diğer metrobüsler, yaşanan arıza nedeniyle durağa yanaşmakta zorluk çekti. Arızalı metrobüsten inen yolcuların birçoğu yürümek zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 00:09 GÜNCELLEME 27.01.2023 00:09 GÜNCEL
İstanbul'da değişmeyen manzara! Avcılar'da metrobüs arızalandı
İstanbul'da değişmeyen manzara! Avcılar'da metrobüs arızalandı

İstanbul'da metrobüs arıza silsilesine bir yenisi daha eklendi. Beylikdüzü yönüne giden bir metrobüs saat 20.30 sıralarında Şükrübey Durağı yakınlarında arızalandı. Arıza nedeniyle metrobüs hattında trafik yoğunluğu oluştu.

YOLCULAR YÜRÜMEK ZORUNDA KALDI

Metrobüsten inen yolcular, Avcılar Merkez Üniversite Kampusü Durağı'na kadar yürüdü. Yolcusunu bırakacak metrobüsler, arızalı araç nedeniyle durağa yanaşmakta güçlük çekti.

DURAKLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Metrobüslerin yoldaki arızalı araç nedeniyle yavaş hareket etmesi, duraklarda yığılmaya neden oldu.

Arızalı metrobüsün kaldırılmasının ardından metrobüs hattındaki yoğunluk normale döndü.

Uzunçayır durağında metrobüs arızaları vatandaşı mağdur etti!Uzunçayır durağında metrobüs arızaları vatandaşı mağdur etti!

Bitirilmeden açılan Bostancı-Dudullu metrosundan skandal görüntüler gelmeye devam ediyorBitirilmeden açılan Bostancı-Dudullu metrosundan skandal görüntüler gelmeye devam ediyor

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    seçime kadar, hele milletvekilli seçiminde kaybettikten sonra ekrem işi dahada azıtacak ve istanbulu bir ahır ve mezbelelik şekilde teslim edecektir. verdikleri zararı onarmak ise tekrar ak partiye nasip olacak fakat ülkenin kaybını bir düşünün. işte size chp denediniz
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sizin demişti ya başkanları, yürüsünler kendi İstanbullarında.. :))
    Cevapla
  • Sami Aydemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulastirma bakanliginin metrosu olmasa ucaklari kaciracagiz, biktik biktik nereden geldin sen bu ise madem anlamiyordun neden talip oldun. 2 kez biletim yandi bu adam yuzunden, artik kullanmiyorum ibb araclarini.
    Cevapla
  • Kadıköy 1 yıl önce Şikayet Et
    Imamoğludan ne cekti bu İstanbullu keşke chp ve iyi parti döneminde Bursaya veya Ankaraya taşınsaydım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR