İbrahim Tatlıses’i tehdit etti: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e kanlı tehdit! İbrahim Tatlıses'e ulaşmak ve şiirlerini göstermek isteyip ofisini arayan şahıs, ünlü şarkıcı ile konuşamayınca tehditler savurdu. Olay yargıya intikal etti!

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 07:46 GÜNCELLEME 29.01.2023 09:34 GÜNCEL
İbrahim Tatlıses’i tehdit etti: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim
İbrahim Tatlıses’i tehdit etti: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim

İbrahim Tatlıses'e ait Tatlıses Prodüksiyon şirketini arayan ve isminin Ercan Y. (53) olduğu belirlenen bir vatandaş, ünlü sanatçıya yazdığı şiiri göstermek için ulaşmak istediğini söyledi.

Telefonu yanıtlayan şirket çalışanı Leyla Y., Tatlıses'in İzmir'de olduğunu söyledi. Ancak bu yanıttan hoşlanmayan Ercan Y., şirket çalışanına "Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim" diyerek tehditler savurdu.

Aldığı tehditler sonrası şoke olan genç kadın durumu ünlü şarkıcı ve avukatlara bildirdi. Şirket avukatları durumu derhal İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bildirerek bahsi geçen şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şüpheli ifadesinde şirketi aradığını, kendisinin İzmir'e yönlendirildiğini. Daha sonra kendisine söylendiği üzere İzmir'de bulunan Tatlıses'e ait restoranı aradığında ise telefondaki kişilerin şiirlerini alıp İzmir'e gelmesini istediklerini söyledi.

Söz konusu "Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim" cümlesini kurmadığını ifade eden Ercan Y., suçlamaları kabul etmedi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda şüphelinin üzerine atılı 'Tehdit' suçunu işlediğini belirterek 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Ercan Y., ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

KAYNAK : SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • EYTli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam vurmamış öldürmemiş niye iki yıl ceza alacakmış tehdit ettiğine dair kasetimi var belki o telefonu açan sekreter yalan söylüyor ne malum yalan etmediği Leylaaaa yangın hanım
    Cevapla
  • A osman 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gundemde kalmak için . herşeyi yapar.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Tatlıses zamanında yaptığı hataların bedelini ödedi ve ödüyor da. Eğer Tatlıses hakkındaki iddialar doğru ise o da zamanında birçok kişi vurdurmuş. Emrinizde çalışan ve tetikçilik yapmaya hazır binlerce kişi olabilir ama işte bir gün gelir o birilerine çektirdiğiniz tetik sizi bulur ve buldu da önemli olan başına gelenlerden ders alıp bundan sonra kimseye karışmamak . Devletin olduğu yerde kişilerin fevri hareket etmesi hem devleti hem de kişiyi zor durumda bırakıyor. Devlet kişinin sebep olduğu olayların peşinden koşmaktan kişi ise başına durmadan dert almasından dolayı zor durumda kalırlar. Bu olayda böyle bir şey yok ama zamanında Tatlıses devleti az yormadı.
    Cevapla
  • Ali AydınN 1 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim tatlısesi sevmem ama adam haklı illa herkesle görüşecek diye birşey yok banane lan senin şiirinden diyebilir
    Cevapla
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yol geçen hanı canı isteyen ası kesiyor vuruyor öldürüyor tıs Yok ! Yahu illaki ölmek mi öldürmek mi gerekiyor ! Haydi Adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR