Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika haberi... AFAD'tan gelen bilgiye göre, Akdeniz'de saat 19:12'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Suriye olan deprem Hatay'dan da hissedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 19:33 GÜNCELLEME 30.01.2023 00:28 GÜNCEL
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hatay'ın Yayladığı ilçesine yakın bir noktada, merkez üssü Suriye olan 4.4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. 

HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM YOK

Hatay'da da hissedilen deprem 18,35 kilometre derinlikte yaşandı. Depremin hissedildiği illerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Afet ile ilgili açıklama yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Şu ana kadar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne konu ile ilgili ihbar gelmemiştir. Depremle ilgili can ve mal kaybı yaşanmamıştır" sözlerini kaydetti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • samican 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyeyi neden akdeniz yazıyosunuz biz antalyadayız bişey olmadı. yapmayın şöyle ya.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR