AVM'de korkunç olay: Yürüyen merdivene ayağı sıkışan çocuğun üç parmağı koptu

Şişli'de alışveriş merkezinde yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki çocuğun üç parmağı koptu. Küçük çocuk ameliyata alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2023 16:30 GÜNCELLEME 02.02.2023 16:40 GÜNCEL
AVM'de korkunç olay: Yürüyen merdivene ayağı sıkışan çocuğun üç parmağı koptu
AVM'de korkunç olay: Yürüyen merdivene ayağı sıkışan çocuğun üç parmağı koptu

Son dakika haberi: Şişli'de bir alışveriş merkezine ailesiyle birlikte giden Filipinler uyruklu 7 yaşındaki A.M.L'nin ayağı yürüyen merdivene sıkıştı.

Dün saat 13.00 civarında AVM'nin metro katında yaşanan olayda küçük çocuğun sağ ayağındaki üç parmağı koptu. Yapılan ilk müdahalede ayağı sıkıştığı yerden çıkarılan çocuk, Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne götürüldü.

Merdiven sökülerek, çocuğun kopan üç parmağına ulaştırıldı. En yakın hastaneye götürülen parmaklar, tekrar yerine dikilemeyince aile özel bir hastaneye sevk edildi. 

Sevk edildiği özel hastanede ameliyata alınan çocuğun tedavisi devam ediyor. 

Öte yandan, olayla ilgili "taksirle yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Yürüyen merdivenler de kapatılırken olayın yaşandığı alana, "Teknik bir arıza nedeniyle geçici olarak servis dışıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" yazısı asıldı. 

AVM yönetiminden ise olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR