Haydi Çocuklar Camiye yarışması sona erdi

On gün boyunca süren "Haydi Çocuklar Camiye" yarışması sona erdi. Büyük ilgili gören yarışmada puanları toplayan ödülü alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2023 10:50 GÜNCELLEME 04.02.2023 10:50 GÜNCEL
Haydi Çocuklar Camiye yarışması sona erdi
Haydi Çocuklar Camiye yarışması sona erdi

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan “Haydi Çocuklar Camiye” projesi, bu yıl da çocuklarla “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al!” sloganıyla buluştu.

25 Ocak 2023 tarihinde başlayan yarışma, 3 Şubat 2023 Cuma günü yatsı namazı ile sona erdi.

ÇOCUKLAR 10 GÜN BOYUNCA NAMAZLARINI KILDI

Çocuklara namazı sevdirmeyi amaçlayan projede 6-13 yaş arası çocuklar, 10 gün boyunca 5 vakit namazını kılmaya gayret etti. Camide cemaatle kılınan namazlara ek puanlar verildi. Çocukların azimle kıldığı namazları ise ebeveynleri otomasyon sistemi üzerinden işaretledi.

CAMİLERDE BULUŞTULAR

Yaratıcı’nın sevgisini kazanmak isteyen çocuklar yarışmanın 5. gününde, öğle namazı için camilere davet edildi. Birçok ilde eş zamanlı olarak aynı gün ve saatte gerçekleştirilen cami buluşmasında çocuklar kendileri gibi camilere akın eden akranlarıyla bir araya gelerek farklı deneyimler yaşama imkanına kavuştular.

ÖDÜLLER VERİLECEK

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara namaz kılmayı sevdirmeyi amaçlayan projede 380 ile 450 arası puan kazanan kız çocukları ile 400 ile 450 arası puan kazanan erkek çocukları içerisinden yapılan çekilişte binlerce akıllı saat hediye edilecek.

Türkiye’nin 81 ilinden katılım sağlanan yarışmada 10 gün boyunca namazlarını kılarak puan toplayan binlerce çocuğumuz arasından yapılacak çekiliş 9 Şubat 2023 tarihinde saat 16.00’da canlı yayında gerçekleştirilecek.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah Allah sayılarını artırsın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel bir organizasyon haydi camiye cocuklar derken cocuklar velileriyle camilere kostular organizasyonda emegi gecen ve odullere sponsor olan herkese tesekkurler Allah razi olsun Rabbim hepimize namaz,camii sevgisi versin.
    Cevapla
  • veli er 1 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR