Son Dakika: Deprem bölgesinde 66 savcı görevlendirildi!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla HSK, başka illerde görev yapan savcılardan Kahramanmaraş 23, Adıyaman 22 ve Hatay'da 21 olmak 66 ilave savcı görevlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 14:31 GÜNCELLEME 07.02.2023 16:03 GÜNCEL
Son Dakika: Deprem bölgesinde 66 savcı görevlendirildi!
Son Dakika: Deprem bölgesinde 66 savcı görevlendirildi!

SON DAKİKA HABERİ: Türkiye, yaklaşık 33 bin kişinin hayatını kaybettiği 1939 tarihli Erzincan depreminden bu yana en büyük deprem felaketini yaşadı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde pazartesi günü saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde deprem oldu.

İlkinden bağımsız olduğu açıklanan merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan 7,6 büyüklüğündeki ikinci bir deprem daha oldu. Başta Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Adana olmak üzere çok sayıda ilde hissedilen şiddetli deprem felakete yol açtı.

Çok sayıda binanın yerle bir olduğu depremde ölü ve yaralı sayısı her geçen saat artarken Adalet Bakanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), harekete geçti. Deprem bölgesine 66 ilave savcı görevlendirildi.

İLLERDEKİ GÖREVLİLERE EK

Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda HSK'ya da başkanlık eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla, Kahramanmaraş'ta 23, Adıyaman'da 22 ve Hatay'da 21 ilave savcıya görev verildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    servetiyle cephesi kardeşim boşver onlar kendileri yazar kendileri okurlar.
    Cevapla
  • Servetiye Cephesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bıktık bu hiçbir şeyden memnun olmayan lânetli kavimden. Sosyal medya çalkalanıyor. Elin El Salvadorlusu bile kardeşlerimize yardıma hazırız derken bu cenabet güruh sosyal medyada hükumeti itibarsızlastırma gayretinde. Ekşi sözlük denilen lâğım çukurunda hükumet aleyhine kara propaganda yapılıyor.
    Cevapla
  • okan 1 yıl önce Şikayet Et
    savcıdan once bilinç olmalı. işimizi doğru düzgün yapmalıyız. kurallar esas olmalı. bir sey olmazla, sahtekarlıkla, yalancılıkla bu işler olmaz. kırmızı ışıkta gecip 50 mt ileride polise, gecmedim diye yemin eden bir millet olduk. binaların yıkılması da cok anormal degil.
    Cevapla
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    BURDAN BU 66 SAVCIYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM chp li nazlı aka yalan haber yapıp halkı kin ve nefrete davet ediyor algı peşinde koşuyor insanlara yanlış bilgi aktarıyor bu kadar HAİNLİK yapılmaz gereken neyse yapıldın
    Cevapla
  • Yılmaz Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakınım enkaz altında hiç kimse yardım etmiyor haberlerinin çoğu propaganda bu haberleri yapan , yayanlar takibe alınmalı. Yakınım enkaz altında diyenlerin teyid için kimlik eleştirmesi şart, bu süreçte bile kaos peşinde koşan fırsatçılara binlerce kez yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR