Son dakika... İstanbul'da motokurye yasağı kalktı

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıklamıştı. Yasak bugün saat 13.30 itibariyle sona erdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2023 13:34 GÜNCELLEME 09.02.2023 13:35 GÜNCEL
Son dakika... İstanbul'da motokurye yasağı kalktı
Son dakika... İstanbul'da motokurye yasağı kalktı

Son dakika haberine göre Kar yağışının etkisini yitirmesiyle İstanbul Valiliği, sosyal medya hesabından yasağın saat 13.30'dan itibaren kalkacağını açıkladı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bugün 13.30’dan itibaren Motosiklet, Elektrikli scooter ve Motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum”

 

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür sonunda ben yazı bekler bu vali diye düşnüyordum dostmu düşmanmı neyse uyandı gaiba 20 bin civarı motorcu var günlük 1000 zarar etti motorcu debrem ayrı bi mesele biz kazanalımkı yardım edelim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR