Başkan Erdoğan yardım kampanyasına bağlandı! İşte Kabine'de toplanan yardım

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli büyük depremler sonrası tüm TV kanalları ortak yayın gerçekleştirdi. Yayına ilk olarak bağlanan Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısında toplanan yardımı açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2023 20:43 GÜNCELLEME 16.02.2023 03:05 GÜNCEL
Başkan Erdoğan yardım kampanyasına bağlandı! İşte Kabine'de toplanan yardım
Başkan Erdoğan yardım kampanyasına bağlandı! İşte Kabine'de toplanan yardım

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ortak yayınla "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası düzenlendi.

Ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek oldu.

Yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar AFAD ve Türk Kızılay'a bağışlanacak.

Yayına dijital, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası yaklaşık 200 televizyon ile 500 radyo katılıyor. Türkiye'deki ortak yayın, KKTC ve Azerbaycan'dan da ekranlara yansıtıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN "TÜRKİYE TEK YÜREK" KAMPANYASINA TELEFONLA BAĞLANDI

Ortak yayına telefonla Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizden KKTC'den Azerbaycan'dan 213 TV 512 radyonun ortak yayınında bizleri takip eden kardeşimlerimizi saygıyla selamlıyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz anında harekete geçti. Fevkalede bir mücadele ile arama kurtarma ve yardım çalışmalarını başlattık, devam ediyoruz. Enkaz altında tek bir insanımızı bırakmayacağız. Enkaz kaldırma ve şehirlerimizin yeniden kurulması için çalışmalara başladık. Amacımız 1 yıl içinde yıkılan her binanın yerine yeni konutları vatandaşlarımıza teslim etmektir. Kabine Toplantısında 135 milyon 589 bin liralık yardım topladık. Bu yükün altından kalkacağız." ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 92 TÜMÜ
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın EMİR ÜL ÜMERAM,HADİM ÜL HARAMEYNİM,BAŞBUĞUM,BAŞKOMUTANIM Recep Tayyip ERDOĞAN bey efendi!BU adam ekrem var ya ekrem CUMKUR REİSİS olursa hemen derhal ilk işi APONUN RESİMLERİ DEVLET DAİRELERİNE ASILMASI EMRİ İLE PARALARA BASILMASI EMİRLERİNİN yanı sıra 81 vilayet,il,ilç,köy mezra 1(bir) hanelik yerelere kadar APONUN HEYKELİNİ DİKECEKLER HEYKELİNİ!Acıdığı adam bunu SELO DEMÜRTAŞ bütün Tv kanallarında demedimi dedi.100 milyon Türkiye duydu mu duydu ancak tek ekrem duymamış öyle görünüyor.Onun için Yüce Yaratan bu ekrem,avanesi,selocan,figen alçağdağ,pervin buldan a,ka mal a FIRSAT ve İMKAN vermesin.Biz onları istemiyoruz.Ne oldukları anlaşılmıştır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar lütfen araştırın ona göre suclayin vebalinden kalkamazsiniz...
    Cevapla
  • gokhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşbankası depremzedelere para yardımı yapmadı.
    Cevapla
  • Börtecine 1 yıl önce Şikayet Et
    Araştır
    Cevapla
  • Herşey vatan için. 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın c.başkanı deprem olan bölgede yapmış olduğunuz imar affı ne durumda merak ediyorum ayrıca Hatay on Suriyelilerin işğalinden nasıl kurtaracağız bir planınız varmı lütfen açıklayın
    Cevapla
  • iskender1a* 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkire yutulacak kadar kğçük lökma deyildir deccal gider iş biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR