Son Dakika: Hatay'da 296. saatte üç kişi enkaz altından çıkarıldı

Son dakika haberi... Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2023 13:15 GÜNCELLEME 18.02.2023 13:15 GÜNCEL
Son Dakika: Hatay'da 296. saatte üç kişi enkaz altından çıkarıldı
Son Dakika: Hatay'da 296. saatte üç kişi enkaz altından çıkarıldı

SON DAKİKA HABERİ: Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde kurtarıldı.

General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'nde yıkılan binanın enkazında ekiplerce arama kurtarma çalışması gerçekleştirildi.

BİRİ ÇOCUK ÜÇ KİŞİ SAĞ KURTARILDI

Kırgızistan'dan gelenlerin de arasında yer aldığı arama kurtarma ekiplerince gerçekleştirilen yoğun çalışmada, 3 kişinin canlı olduğu tespit edildi.

296. SAAATTE MUCİZE

Enkazın altında belirlenen bölgeye yoğunlaşan ekipler, depremin 296. saatinde henüz kimlikleri belirlenemeyen bir çocuk ile kadın ve erkeği kurtardı.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

BAKAN KOCA O ANLARI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "HATAY’DAN 296’INCI SAAT HABERİ Enkaz altından 296’ıncı saatte, yeni kurtarılan 40 yaşlarındaki depremzede kadın hastamızın bilinci açık. Sahra Hastanemizde ilk tıbbi müdahalesi yapılıyor." paylaşımında bulundu.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 118 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc buyuklugu iste
    Cevapla
  • Allah büyüktür 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk hastanede vefat etmiş diye haberlerde geçti .doğrumu bilmiyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Bilimler Akademisi Uzay Araştırmaları Enstitüsü Baş Araştırmacısı Dr. Sergei Pulinets, Moskova merkezli Life dergisine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki depremden kısa bir süre önce atmosferik anomaliler tespit edildiğini açıkladı. Fizik ve matematik bilimleri doktoru Pulinets, ilk sarsıntıdan iki gün önce bölgedeki nem oranının aniden yüzde 100'den neredeyse yüzde 35'e düştüğünü ve bunun, depreme yatkın bölgelerde, depremin açık bir habercisi olarak kabul edildiğini iddia etti. (YENİÇAĞ)
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlık versin inşallah .Hani insan 3 gün susuz duramaz ölürdü. Demek ki Allah dilemeden birşey olmaz
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    " Ol der olur "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR