İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki 5 dairesini depremzedelere açtı

Kızı Dilan Çıtak Tatlıses'ten sonra İbrahim Tatlıses de evlerini depremzedeler için açtı. Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'da bulunan 5 dairesini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2023 22:30 GÜNCELLEME 22.02.2023 03:44 GÜNCEL
İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki 5 dairesini depremzedelere açtı
İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki 5 dairesini depremzedelere açtı

Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Binlerce kaybın olduğu büyük felaket, ünlüler camiasına da yas getirdi.

Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni başlattıkları "Evim Yuvan Olsun" kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini bildirdi.

'EVİM YUVAN OLSUN'

Oktay açıklamasında "Türkiye'de yaşayıp ikinci evi olan ya da yurt dışında yaşayıp Türkiye'de ikinci evi olan, kullanmadıkları evlerini veya yazlık evlerini depremzede ailelerin kullanımına bedelsiz olarak sunmak veya evlerini uygun şartlarda depremzede ailelerin oturması için kiralamak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığıyla evimyuvanolsun sitesinden başvurabilirler" dedi.

BODRUM'DAKİ 5 DAİRESİNİ AÇTI

İbrahim Tatlıses bu çağrıdan sonra kızı Dilan Çıtak gibi hemen harekete geçti. Tatlıses, Bodrum'daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyası için açtı.

'YARALARI SARMA ZAMANI'

İbrahim Tatlıses, "Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum'daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkanınız varsa siz de açın" dedi.

KIZI DA DEPREMZEDELER İÇİN EVLERİNİ AÇMIŞTI

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de birkaç gün önce Bodrum'daki evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurmuştu.

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan öyle nefret ediyordum ki, ama bu sefer onu kutluyorum.
    Cevapla
  • AKP li 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı Devlet Bahçeliye
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Zan'dan sakının çünkü zannın çoğu günahtır.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes elinden geleni yapıyor eleştireceğine kardeşim asıl soruyu kendine sor. Sen ne yapıyorsun? Ne yapabilirsin
    Cevapla
  • Aaaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Secimler yaklasiuor ya zaman yalakalik zamani
    Cevapla
  • mehmet efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana insaf versin ne fesat adamsın,sen yapamıyorsan bari yapabilene dil uzatma
    Cevapla
  • kaya24 1 yıl önce Şikayet Et
    allah sana iman versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR