Yeni tehlike sonrası beklenen müjde! Tüm Türkiye'de etkili olacak...

Türkiye'de mevsim normalleri üzerine çıkan hava durumuyla birlikte yağışların da az olması kuraklığa neden olurken Meteoroloji yeni haftanın haritasını paylaştı. Yeni haftada yağmurun neredeyse tüm illerde etkili olması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2023 13:48 GÜNCELLEME 26.02.2023 11:20 GÜNCEL
Yeni tehlike sonrası beklenen müjde! Tüm Türkiye'de etkili olacak...
Yeni tehlike sonrası beklenen müjde! Tüm Türkiye'de etkili olacak...

Türkiye'nin birçok bölgesinde mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıklarıyla birlikte bazı barajlarda su seviyesi oldukça düşerken, kimi akarsular ise kuruma noktasına geldi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığımız verilere göre İstanbul dahil Türkiye'nin 81 ilinde yağışlı hava etkili olacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Kanarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes yine dine bağlamış ! Deprem her yerde oluyor ama adamların alt yapıları sağlam çogunun evleri depreme dayanıklı çünkü ucuza getirecek diye ucuz mal kullanmıyor malzemeden çalmıyor.. sismik izalatör kullanıyor ve buda evin yıkilmasini önlüyor..
    Cevapla
  • İbrahim Tuncer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey insanlar Müslüman olmayan ülkelerde sapıklık kötü ahlak yok mu zannediyorsunuz daha çok var ama onlar müslüman olmadığı için Allah'ım azabına daha az görüyorlar biz Müslüman ülkesinde böyle sapıklıklar olup da ses çıkarmamız Allah'ın azabını hak ediyoruz
    Cevapla
  • Mustafa Koç 1 yıl önce Şikayet Et
    Gün geçmiyor fahiş fiyat stokçuluk haberi gelmesin günahlar zirve tesettür neredeyse kalmamış çarşafı bile bozdular Tarihe yön veren büyük millet Ayaklarına sıkmaya devam ediyor. Garip olan artık laiklere din düşmanlarına değil sureti haktan görünenlere tebliğ yapamıyoruz Ayet okuyorsun yanlış mana diyor Hadis okuyorsun zayıf diyor Alimlerden örnek veriyorsun zerre ilmi olmadan koca Alimlere dil uzatıyor Durum hiçbukadar vahim olmamıştı ALLAH yardımcımız olsun
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Meteoroloji,yağmur raporu verdikçe ,yağmur olmuyor.Bir de tersini yapın bakalım ne olacak bakalım.Harp,istihbarat yapıp iyonosfer'den sinyal yansıtıp bölgemize gelen bulutları dağıtıyor olabilir. Böyle devam ederlerse Haarp istasyonlarına toparlanması çok uzun sürecek hasar verici asimetrik saldırılar,ve bilim adamlarının ölümü başlayacak.!!!
    Cevapla
  • Volkan baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret reisi suclayan cikmamis daha enteresan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR