Marmara Denizi'nde feribot yangını: 30 yolcu dumandan etkilendi

Marmara Denizi'nde Tekirdağ-Balıkesir (Bandırma) seferini yapan feribotta yangın çıktı, 30 yolcu dumandan etkilendi. Yangın mürettebat ve ekiplerin çabasıyla söndürülürken, yolculara kıyıda bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2023 09:28 GÜNCELLEME 02.03.2023 09:28 GÜNCEL
Marmara Denizi'nde feribot yangını: 30 yolcu dumandan etkilendi
Marmara Denizi'nde feribot yangını: 30 yolcu dumandan etkilendi

Bandırma-Tekirdağ seferini yapan özel bir şirkete ait 'Yavuznaz' isimli feribotta, saat 06.30 sıralarında iddiaya göre; bir hafif ticari araçtan kaynaklanan yangın çıktı. İlk müdahaleyi feribottaki mürettebat yaptı.

İhbar sonrası Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri ile limandaki söndürme römorkörleri de yangına müdahale etti. Feribot, söndürme çalışmaları eşliğinde Ceyport Limanı'na yanaştırıldı. Limandaki itfaiye ekiplerinin de müdahalesi ile yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen 30 yolcuya ise kıyıda hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Ayrıca feribottaki araçlarda hasar oluştuğu öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR