Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinden Akçakale/Şanlıurfa hudut hattına yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2023 11:23 GÜNCELLEME 05.03.2023 11:28 GÜNCEL
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi!
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi!

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Her nerede olursa olsun teröre ve teröriste geçit yok!" paylaşımında bulunarak saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan paylaşımda, "Her nerede olursa olsun teröre ve teröriste geçit yok! Suriye’nin kuzeyinden Akçakale / Şanlıurfa hudut hattımıza yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Onların Mukavemet Gemisine yanlışlıkla füze fırlattıkları gibi!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Genel Kurmay Başkanının teröristleriyle yaptıkları görüşme mekanına yanlışlıkla bir atımlık fırtınadan yapılamaz mıydı?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR