Güngören'de balkonun çökme riski nedeniyle kaldırım kapatıldı

Güngören'de bir apartmanın balkonunda çatlaklar ve eğim meydana geldi. Belediye ekipleri, balkonun altına şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2023 09:58 GÜNCELLEME 15.03.2023 09:58 GÜNCEL
Güngören'de balkonun çökme riski nedeniyle kaldırım kapatıldı
Güngören'de balkonun çökme riski nedeniyle kaldırım kapatıldı

Akıncılar Mahallesi Akdeniz Sokak'taki 5 katlı apartmanın birinci katında bulunan balkonda uzun süredir çatlaklar bulunuyordu. Bu çatlakların büyüdüğünü ve eğimin oluştuğunu fark eden bina sakinleri durumu belediye ekiplerine bildirdi. Ekipler, ilk incelemenin ardından balkonun bulunduğu alana şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Şeritlerin üzerine ise "Buradan geçmeyin. Dikkat balkon düşecek" şeklinde kağıda yazılı uyarı notu asıldığı görüldü. Kolonlarında da çatlaklar oluştuğu iddia edilen apartmanla ilgili henüz bir kararın bulunmadığı öğrenildi.

"HERHALDE EV SAHİBİ BOYAYIP VERDİ"

Daire sakini Cemal Soysal, "Önceden balkonda çökme vardı, bugün de biraz eğilme oluşmuş. 45 - 50 yıllık bir bina olduğu için binada da çatlaklar var. Bizim pencerenin altında da çatlaklar var. Benim ilk girdiğimde öyle bir şey yoktu, herhalde ev sahibi boyayıp verdi. Balkonu kapatmışlar, herhalde biraz da yük binmiş. Aşağıya doğru bir eğilme oldu" dedi. 

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Deli Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir durum değil. Balkon zaten yıllardır o haldeymiş. Depremden sonra dikkat ve farkındalık arttı sadece. Dikkatli bakıldığında plastik pencere ve mermer konulduğunda balkonun zaten çatlayıp sarkmış halde olduğu anlaşılıyor.
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret. Telefondan bakarak bina testini yapmışsın. Helal olsun sana bina sahiplerinden para filan almadan fotoğrafdan test yaparak insanları rahatlamış oldun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR