MHP'li başkanlar kamp dönüşü kaza geçirdi: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen MHP’nin belediye başkanları kampı dönüşünde kaza geçiren Nevşehir’in Kaymaklı ve Kavak belediye başkanları hafif şekilde yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2023 20:57 GÜNCELLEME 18.03.2023 23:16 GÜNCEL
MHP'li başkanlar kamp dönüşü kaza geçirdi: 2 yaralı
MHP'li başkanlar kamp dönüşü kaza geçirdi: 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Akseki ilçesi Güçlüköy Mahallesi D-695 karayolunda saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Manavgat ilçesinde düzenlenen MHP’nin belediye başkanları kampından dönen Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in (41) kullandığı 50 KB 002 plakalı araç, Manavgat istikametinden Akseki istikametine seyir halindeyken yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ile Nevşehir Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı (48) hafif şekilde yaralandı.

İki belediye başkanı kontrol amaçlı ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. İki belediye başkanının Manavgat ilçesinde düzenlenen MHP’nin belediye başkanları kampından döndükleri öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hız iyi birşey değil. Dün bende yolda idim. Yerlerde su birikintileri var. Maalesef açık kasa kamyonet bile 140-150 ile sağlayıp gitmeye çalışıyor. Kusura bakmayın ben o tiplere üzülmüyorum. Çünkü kendi canını değil düzgün giden onlara sabır gösterenlerin canına kastediyor. Sorarsan o şöför biz acemi. Frenle ayarla gözle takip edip kollamasak hiçbiri yaşayamaz. Bu arkadaşlara da geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş Olsun Gardaşım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, ALLAH C.C kötüsünden korusun. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gecmiş olsun mhpli kardeşlerim Allah şifalar versin Amin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok geçmiş olsun rabbim yaralılara şifalar versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR