Değeri 2.5 milyon TL! Hırsızlık operasyonunda 23 zanlı tutuklandı

Kayseri'de, polis ekiplerince 3 ay süren hırsızlık operasyonunda 26 kişi gözaltına alındı. 2.5 milyon TL değerinde iletişim kablosu çaldıkları belirlenen şüphelilerden 23'ü tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2023 19:56 GÜNCELLEME 23.03.2023 09:44 GÜNCEL
Değeri 2.5 milyon TL! Hırsızlık operasyonunda 23 zanlı tutuklandı
Değeri 2.5 milyon TL! Hırsızlık operasyonunda 23 zanlı tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan kişilerin yakalanmasına yönelik 3 ay önce çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda 26 kişinin hırsızlık şüphelisi olduğu tespit edildi. Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

YAKLAŞIK 2.5 MİLYON TL

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise yaklaşık 2.5 milyon TL değerinde yanmış iletişim kablosu, inşaat demiri, akü, matkap, spiral, çivi tabancası, gönye makinesi, parke kesme makinesi, elektrikli bisiklet ve çalıntı oto plakaları ele geçirildi.

3'Ü SERBEST

Gözaltına alınan şüphelilerden 23'ü emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şunların tüm mal varlığına el konulmalı
    Cevapla
  • BİZLER 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bunların yaptıkları teröristlik, sabotaj, devletin milletin malının ırzına geçmedir. hırsızlık çok hafif bir tabirdir. bu kabloların maliyetini kim karşılayacak yapmayın arkadaş. SAVCI'larımız bu işleri hırsızlık deyip geçiştirmesin artık
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    yuzlerini kapatmasina asla izin verilmeyecek bir yere diz butun gazete haberci cagir yuzlerini cekin ne halka buyurun bunlarin yuzlerine tukurmek isteyen olur ise siraya gir de bu suc ufak suc degil agir cezasi olacak ve hepsinin ne kadar mali var ise el konacak direk
    Cevapla
  • bu şekilde bitmez 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca hırsızlıkta çalıştım, yüzlercesini mahkeme kararları ile kodese attık, ancak bildiğim kadarı ile 3 - 5 tanesi uzun süre ceza aldı oda kesinleşmiş bir sürü dosyadan sonra. çok büyük çoğunluğu kısacık süreden sonra salıveriliyor, hemen hemen her hırsızın onlarca hatta yüzü geçmiş kaydı olanların dosyaları ya mahkemede ya da bir üst mahkemede veyahut yargıtayda bekliyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR