İYİ Parti'den Ağıralioğlu'nun sözlerine ilk yorum: Zamanlaması üzücü

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na kendi partisinden ilk tepki geldi. İYİ Partili Tatlıoğlu, "Zamanlaması üzücü" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2023 02:31 GÜNCELLEME 24.03.2023 04:06 GÜNCEL
İYİ Parti'den Ağıralioğlu'nun sözlerine ilk yorum: Zamanlaması üzücü
İYİ Parti'den Ağıralioğlu'nun sözlerine ilk yorum: Zamanlaması üzücü

Millet İtttifakı'nda yaşanan adaylık sürecinde yaşananlara tepki gösterip, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na kendi partisinden de tepki geldi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Zamanlaması üzücü, beni üzmüştür. Bizi üzen, bütün binlerce emeğin ve yüz binlerce beklentinin sevincini kursağında perdeleyen bir gelişme oldu." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DE RAHATSIZLIĞA NEDEN OLDU

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözlerine kendi partisinden ilk yorum geldi. Habertürk TV yayınına katılan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Ağıralioğlu'nun zamanlamasının kötü olduğunu belirtti.

"ZAMANLAMASI ÜZÜCÜ"

Tatlıoğlu, şunları söyledi: "Yavuz beyin bu konuşmasının iki boyutu var. Birincisi zamanlaması. Zamanlaması üzücü, beni üzmüştür. İYİ Parti 81 ilde teşkilatlanmış, 973 ilçenin 964'üne tabela asmış, 900 bin üyesiyle Türkiye'nin en yeni kurulan partilerinden olmasına rağmen Türkiye'nin üçüncü büyük partisiyiz."

"YAVUZ BEY İTİRAZ EDENLERİN ARASINDA DEĞİLDİ"

Toplantıda Yavuz Bey itiraz edenlerin arasında değildi diyen Tatlıoğlu, "Bütün bu emekler ve müzakereler gidiyor. Bu güzel tablonun medyada geride kalması ve hepimiz bunun sevinciyle akşam edeceğimize Yavuz beyin sözleriyle bunun heba olması gerçekten üzmüştür. Ben üzüntülüyüm. Yavuz bey bizim arkadaşımız farklı tavırları olabilir ama özellikle zamanlaması üzüntü verici. Grup Başkanı olarak söylüyorum üzüldük. Erteleyebilirdi. Camiamızın da üzüldüğünü söyleyebilirim." dedi. 

Yavuz Ağıralioğlu: Böyle kazanmaktansa kaybedelimYavuz Ağıralioğlu: Böyle kazanmaktansa kaybedelim

6’lı koalisyonun HDP tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu çizdiler! Tek satır bahsetmediler6’lı koalisyonun HDP tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu çizdiler! Tek satır bahsetmediler

"YÜZ BİNLERCE BEKLENTİNİN SEVİNCİNİ PERDELEYEN BİR GELİŞME"

"Elbette itirazlarımızı yaptık" diyen Tatlıoğlu, "Böyle doğru kararlar alarak geldik. Bakın bunu yapan başka bir parti yok. Bizi üzen bütün binlerce emeğin ve yüz binlerce beklentinin sevincini kursağında, maalesef bırakan demeyeyim ama perdeleyen bir gelişme oldu." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 319 TÜMÜ
  • Ali can 1 yıl önce Şikayet Et
    Fikirsiz, suya sabuna dokunmadan ancak bu kadar gelebildiler, ağıralioglu dayanamadı haykırdı, ya ses etmeyenler, onlar aman milleti uyandırmanın zamanı mı bir milletvekili olalım diye kıvranıyor
    Cevapla
  • BÜLENT 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi parli vekiller tüm gerçekleri halk ile paylaşmalı iyi parti erime sürecinde gibi
    Cevapla
  • Savaş Açıkgöz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatlı su milliyetçileri chdpkk ile aynı masada olup hâlâ bu milleti aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ama sandıkta bu millet size gereken cevabı çok acı verecek!?RTE
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Özūr ama milleti bunlar saf saniyor. " HDP ile ayni otobuste veya ayni tribùnde misiniz degil misiniz ?" cokkk " ÇAKMA MILLIYETCILER" gördù bu millet...ABD Projesi olarak bir elimizle kurt işareti yapip, diģer elimizi HDP omzuna koyup ABD degirmenine su taşimakla gorevliyiz diyemez hicbiri..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vay dağlı İsmail vay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR