ATV'nin vazgeçilmez dizisi Ateş Kuşları'na Şahmaran oyuncusu geliyor! Rolü şaşırttı

Mesleki kariyerinde Menajerimi Ara, Gece Gündüz, Asi, Yol Arkadaşım, Bir Yusuf Masalı ve Çıplak Gerçek gibi projelerde yer alan Elif Nur Kerkük, ATV’nin beğenilen dizisi Ateş Kuşları ile anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 15:45 GÜNCELLEME 29.03.2023 15:45 GÜNCEL
ATV'nin vazgeçilmez dizisi Ateş Kuşları'na Şahmaran oyuncusu geliyor! Rolü şaşırttı
ATV'nin vazgeçilmez dizisi Ateş Kuşları'na Şahmaran oyuncusu geliyor! Rolü şaşırttı

Yönetmenlik koltuğunda Bertan Başaran ve Pınar Bulut’un oturduğu Şahmaran dizisiyle son günlerde isminden sıkça bahsettiren Elif Nur Kerkük’ün yeni adresi belli oldu. Pınar Bulut’un senaristliğini üstlendiği Tims&B Productions imzalı Şahraman’da üstlendiği ‘Medine’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Elif Nur Kerkük, Ateş Kuşları’yla el sıkıştı.

Ömer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracakÖmer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracak

Oyunculuk kimliğinin yanı sıra yönetmen ve senarist olarak da tanınırlık kazanan Elif Nur Kerkük’ün Ateş Kuşları’nda hangi rolle kameralar karşısına geçeceği netlik kazandı. Etkileyici konusu ve zengin kadrosu ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran Ateş Kuşları’nda Elif Nur Kerkük, Sabit’in annesi ‘Seher’ karakterini üstlenecek.

Toprak ile Fidan’dan hayal kırıklığına uğratacak haber! Star TV’den üzen karar…Toprak ile Fidan’dan hayal kırıklığına uğratacak haber! Star TV’den üzen karar…

Bilindiği üzere Elif Nur Kerkük, Asi’de ‘Gözde’, Gece Gündüz’de ‘Didem’, Yol Arkadaşım’da ‘Elif’, Menajerimi Ara’da ‘Yönetmen’, Bir Yusuf Masalı’nda ‘Bihter’ ve Çıplak Gerçek’te ‘Şahika’ karakterini oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR