Kılıçdaroğlu'nun "baharı" filizleniyor... "AKP'liler İzmir'den kovulsun"

Ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı CHP zihniyeti İzmir'de yapılan bir sokak röportajında da kendini gösterdi. Mikrofona konuşan bir kadın "AKP'lilerin İzmir'de işi yok. Burası Atatürkçü'lerin." ifadeleri tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 16:48 GÜNCELLEME 29.03.2023 16:54 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'nun "baharı" filizleniyor... "AKP'liler İzmir'den kovulsun"
Kılıçdaroğlu'nun "baharı" filizleniyor... "AKP'liler İzmir'den kovulsun"

Geçtiğimiz günlerde 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kılıçdaroğlu "SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığıyla bir video paylaşmış videoda “Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan, uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye için geliyoruz" mesajı vermişti.

"Helalleşme" gibi vatandaşta hiçbir karşılığı olmayan sahte halkla "kucaklaşma" mesajlarının tabanında bile karşılık bulmadığı, kimseyi inandırmadığı sosyal medyada paylaşılan videoda açıkça görülüyor.

"AKP'LİLERİN İZMİR'DE İŞİ YOK"

İzmir'de yapılan bir sokak röportajında, skandal anlar yaşandı. Röportaj yapan bir kadının AK Partililere yönelik kullandığı, " AKP'lilerin İzmir'de işi yok. Burası Atatürkçü'lerin." ifadeleri tepki çekti. Kadın vatandaş kendisine 'biz bu vatanın evlatları değil miyiz?' diyen gence "O zaman AK Partili olmayacaksın." dedi.

Sokak röportajındaki bu anlar sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkilere neden oldu.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 918 TÜMÜ
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    atatürkün kurduğu cumhuriyetin cumhuru bu gibileri 14 mayısta layık oldukları sinelere süpürecek.
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    atatürk yunanlıları denize eksik dökmüş.kalıntılar filizlenmiş.ilaçlamak lazım.ayrık otları gibidir bölücüler.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş Savaşı'nda Yunanlıları İzmir'den denize dökmedik mı ? Kafamda soru işaretleri oluştu, demek ki saklananlar olmuş
    Cevapla
  • teknolife 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan gelsin işgal etsin diye koridor açanların torunları bunlar. Tarihte o koridoru bir kez açtılar ikincisini açamaycaklar Allahın izniyle
    Cevapla
  • maide 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar dikattör bozuntusu kk nin psikopatları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR