Kocaeli'de korkunç olay! Tartıştığı berberi dükkanının önünde öldürdü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde berberlik ve nakliyecilik yapan Rüstem Ümit Duman (45), berber dükkanının önünde husumetlisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2023 21:19 GÜNCELLEME 05.04.2023 21:19 GÜNCEL
Kocaeli'de korkunç olay! Tartıştığı berberi dükkanının önünde öldürdü
Kocaeli'de korkunç olay! Tartıştığı berberi dükkanının önünde öldürdü

Olay, akşam saatlerinde Derince ilçesi Engin Caddesi'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi, iddiaya göre, ilçede berberlik ve nakliyecilik yapan Rüstem Ümit Duman'ın berber dükkanına gitti.

Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Duman'ı dükkanın dışına çağıran saldırgan, tabanca ile 3 al ateş edip kaçtı.

Duman, ayağına, karnına ve göğüs bölgesine isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Rüstem Ümit Duman, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Duman, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 

Öte yandan, Rüstem Ümit Duman'ın nakliye işinde kullandığı kamyonet de olayın gerçekleştiği noktanın bir sokak ilerisinde farları açık halde bulundu. Polis, şüphelinin kimliğini belirleyip, yakalama için çalışma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR