Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanı: Takdirlik sahne! Önce helallik istedi, sonra emanet etti

ATV’nin rekortmen projesi Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı dakikalar yaşandı. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında çetin bir savaşa girecek olan Osman Bey’in Bala Hatun’u karşısına alıp helallik istemesi ve düşünü emanet etmesi izleyenlerin takdirini topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2023 08:58 GÜNCELLEME 13.04.2023 08:59 GÜNCEL
Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanı: Takdirlik sahne! Önce helallik istedi, sonra emanet etti
Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanı: Takdirlik sahne! Önce helallik istedi, sonra emanet etti

ATV’nin yoğun ilgi gören dizisi Kuruluş Osman’da tempolu bir hazırlık sürecinden geçen ve kazanmak uğrunda tamamlanması gereken her şeyi tamamlayan Osman Bey için o gün nihayet gelip çatmıştır.

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında ucunda her ne olursa olsun düşünü gerçekleştirmekten asla vazgeçmeyen Osman Bey, Nayman’ı alt edebilmek adına elinden geleni ardına koymayacaktır.  Güçlü, kararlı, cesaretli ve kendinden emin bir duruş sergileyen Osman Bey, tam teçhizatlı bir şekilde Nayman’ın karşısına çıkıp ona unutamayacağı bir ders vermek üzere kolları sıvar.

TRT’den çok özel proje! Mannu Çanakkale’de filmiyle etkisi altında bıraktıracakTRT’den çok özel proje! Mannu Çanakkale’de filmiyle etkisi altında bıraktıracak

Kuruluş Osman’da inancını ve umudunu kaybetmeyen Bala Hatun’un ‘İnanan azlar, pek çok kez çoklara galip gelmiştir. Zalimlere isyan etmek, imanın şanındandır’ diyerek Osman Bey’i savaş öncesi yüreklendirir. Öte yandan savaşa girmeden önce Bala Hatun’dan helallik  istemeyi ihmal etmeyen Osman Bey, ‘Olur da düşersem, düşüme sahip çık’ sözlerine imza atmasıyla izleyenlerin takdirini topladı.

Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın, yapımcılığını, senaristliğini ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman 121.bölümüyle 12 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Melodileri mükemmel ötesi,giyim kuşam tamamen otantik,konuşmalar..senaryolar ve kişiler gerçeğe çok yakın..sadece cenk eden orduların sayısal varlıkları kıt...sırf bu yüzden böylesine boş bir tepki göstermek içler acısı gerçekten..beğenmiyorsan izleme o halde,bütün dünya severek izlerken sizler kim oluyorsunuz ????
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    80 yıl izledigin filmler yeşilçam filmlerini hala zevkle seyrediyoruz diyorsunuz ya..3 gunde cekilen sacma sapan filmleri.. konu osmanlı, selcuklu olunca saçma oluyor ha?
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzüklerin efedisiyle filmiyle diziyi karşılaştırıyor yüzüklerin efendisi 150 milyon $ üstünde bütçeli film ve kaç ay sürdü 1 filmi çekmesi izlediği filmi bile bilmekten aciz asalak
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Çetin bir savaş dediğin kırk elli kişi arasında değişen ve aynı kareografilerle yapılan savaş sahneleri daha şu ana kadar bir savaş sahnesi göremedik daha çok çete savaşları gibi
    Cevapla
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Taman gel senide alalım kalabalık olsun.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sofia 40 bölüm sonra öldü o gün bugündür izelmyiorum bukadar sacmalik olamaz
    Cevapla
  • Göktürk38 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakma o vakit mevbur degildin.. Git baska bir diziye bak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR