Kemal Kılıcdaroğlu'na Adıyaman'da Fatiha tepkisi

Yedili masanın 13 cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, Adıyaman’da depremde hayatını kaybedenlerin mezarını ziyaret etti. Kılıcdaroğlu'na burada tepki gösterildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2023 19:31 GÜNCELLEME 21.04.2023 19:36 GÜNCEL
Kemal Kılıcdaroğlu'na Adıyaman'da Fatiha tepkisi
Kemal Kılıcdaroğlu'na Adıyaman'da Fatiha tepkisi

Adıyaman'da, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde hayatını kaybedenlerin mezarını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mezarlara karanfil bırakarak dua etti.

FATİHA TEPKİSİ

Kılıçdaroğlu’na mezarlık ziyareti sırasında bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Bir vatandaş dua okunurken, "Bu Fatiha okumasını ne bilsin" diye bağırdı. Bu sözler üzerine partililer vatandaşa tepki gösterdi. Partililer ile vatandaş arasında tartışma yaşandı.

Kılıçdaroğlu, mezarlıkta vatandaşlar ile sohbet ederek başsağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, halkla bayramlaşmak üzere mezarlıktan ayrıldı.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 115 TÜMÜ
  • iiiiiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    abdestsiz ayet okunmaz buna namaz kılan hacılar malesef oy verecek bu oyların hesabını elbetteki yaradan soracak....
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    rezillllll...
    Cevapla
  • Siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümüne Ak Partiliyim ama bu yapilan nezaketsizlik, ayıp, terbiyesizlik! Ne yani sana açıktan okuyup ispat mı edecek? Azıcık akıllı olun! Fikirlere fikirle cevap verin. Tabii varsa, yoksa SUSUN!
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sesli okusun da duyalım .
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam yalan söylüyor hep tiyatro kendisine tepki gössteren de kendi adamıdır araştırılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR