Mustafa K. Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Arkana fon yaptığın kitap Atatürk’e katliamcı diyor!

CHP'den zehir zemberek sözlerle 2021'de ayrılan Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, seçimlere sayılı günler kala 13 yılın ardından ilk kez "Alevi'yim" çıkışı yapan Kılıdaroğlu'nun "mezhep" maskesini düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2023 21:50 GÜNCELLEME 22.04.2023 09:37 GÜNCEL
Mustafa K. Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Arkana fon yaptığın kitap Atatürk’e katliamcı diyor!
Mustafa K. Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: Arkana fon yaptığın kitap Atatürk’e katliamcı diyor!

CHP Genel Başkanı ve yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Alevi'yim" çıkışıyla toplumda mezhep taassubu varmış göstermeye çalıştığı algı operasyonuna tepkiler devam ediyor.

Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştığı video ile mezhepçilik üzerinden kışkırtıcı bir dil ile olmayan bir gerilim üzerinden oy devşirme girişiminde bulundu. Kılıçdaroğlu özellikler gençlere seslenerek "Tek bir oyla sen bu ülkeyi can yakan mezhep tartışmalarından, bataklığa dönüştürülen Orta Doğu'dan çekip çıkaracaksın, ait olduğu yere taşıyacaksın." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SAHTELİLİĞİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek Kılıçdaroğlu'nun Alevi'lik çıkışının hiçbir samimiyet içermediğini gerçeklerle tek tek yüzüne vurdu.

134 MİLLETVEKİLİNDEN KAÇ TANESİ ALEVİ? 

İşte Mustafa Kemal Çiçek'in o paylaşımı;

Mezhepçilik eşiğini aşalım diyorsun, çok güzel; O zaman söyle bakalım İstanbul’da 39 ilçe başkanından kaç tanesi Alevi? 134 milletvekilinden kaç tanesi Alevi? 

CHP'DEN TASFİYELER

Alevi olmayan ulusalcı, babadan CHP'lileri neden partiden tasfiye ettin. 

Tunceli Alevilerini; Çorum, Sivas, Amasya, Erzincan ve diğer Anadolu illerinin samimi. vicdanlı, bu memleketin esası Alevi yurttaşlarından neden hep üstün tuttun! 

"O KİTAPTA  BÜYÜK ATATÜRK’E KATLİAMCI DİYOR!"

Bu arada, o arkanda bilinçli olarak fon yaptığın, “dersim hikayeleri” adlı kitap müsveddesinde; koltuğunda oturduğun Büyük ATATÜRK’e katliamcı diyor! 

"TÜRKİYE’DE SENDEN BÜYÜK KİNDAR MEZHEPÇI BIR ANLAYIŞ YOK"

Türkiye’de senden büyük, kindar mezhepçi bir anlayış yoktur Bay Kemal!

KILIÇDAROĞLU'NUN KİTAPLIĞINDAKİ KİTAP

Kılıçdaroğlu'nun kitaplığında yer alan "Dersim'in yazılamayan hazin hikayesi" isimli kitapta 'Dersim katliamı'na yönelik Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik iddialar yer alıyor.

Satışta bulunan kitabın tanıtım bülteninde dikkat çeken ifadeler;

"-Sen Seyit Rıza mısın?
-Evet
-Ekinleri biçtiniz mi?
-Biçtik.
-Ekinleri nasıl biçersiniz?
-Arpaları elle, buğdayları orakla.
-Dikenler elinize batmaz mı?
-Dikenleri tek tek ayıklar, kenara koyarız.
-Bizde ekinler tırpanla biçilir. Tırpan tarlaya girdikten sonra ne var ne yok biçer, atar.
-Paşa hazretleri; yaşla kuruyu bir arada yakmayınız.
-Ateş ocağa düştü mü, yaşı da kuruyu da yakar!"

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • yalaaaaan.... 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlunun peygamber soyundan geldiğine hiçbir zaman inanmadık ve inanmayacağız oda koca bir yalan ama müslümanlara ve peygamberimize olan düşmanlığı ve verdiği büyük zarardan dolayı bizzat adına Tebbet Suresinde eli kurusun diye hitab edilen ve kuruyan ebu lehep bizzat öz peygamberin amcası olduğu bizde Tebbet suresini chp hdp başta tüm millet ittifakına ithaf ediyoruz.
    Cevapla
  • Adanali.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette bu adama oy verenler var ya pes...
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu na kizmiyorum. Bu kendi (Turk ve Turkiye dusmanligi) ajandasini (tikir tikir) uyguluyor. Ben alet olan (tipis tipis) lara kiziyorum....
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam alevi Sünni kiskirticiligi yapmaya çalışıyor çok tehlikeli bir adam dışardan talimat alıyor.
    Cevapla
  • ekrem ersöz 1 yıl önce Şikayet Et
    sızı ve sızın zıhnıyet değilmiydi haklı bırbırıne dusuren.başprtululerı polıslere dovduren coplatan..ulan sızın zamanınızda esımle tarıhı askerı gemıye gırecektık muzeydı esımın başını acarsam gırebılecegım soylendı..halıylen gırmedık gemıye sıze oy değil su vermem ölüm döşeğinde olsanız bıle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR