Üç Kız Kardeş'te 'Kartal' rüzgarı esecek! Kanal 7'nin dizisi Yemin'le nam salmıştı

Son olarak Kanal 7'nin beğenilen projesi Yemin'de üstlendiği 'Emir Tarhun' karakteriyle yıldızı parlayan Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş'in kadrosuna adını yazdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2023 10:58 GÜNCELLEME 03.05.2023 10:59 GÜNCEL
Üç Kız Kardeş'te 'Kartal' rüzgarı esecek! Kanal 7'nin dizisi Yemin'le nam salmıştı
Üç Kız Kardeş'te 'Kartal' rüzgarı esecek! Kanal 7'nin dizisi Yemin'le nam salmıştı

Mesleki kariyerine ilk adımı TRT1'de yayına giren Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisiyle atan ve burada sergilediği oyunculuk performansıyla keşfedilen Gökberk Demirci'nin yeni adresi resmen belli oldu. 2019 - 2022 yılları arasında Kanal 7'nin ilgiyle seyredilen yapımı Yemin'le iddialı bir çıkış yakalayan ve rolüyle akıllara kazınan Gökberk Demirci, şimdi de Üç Kız Kardeş dizisiyle ekranlara dönüyor.

Yalı Çapkını'nda akıllara durgunluk veren hata! Sosyal medyada eleştirilere maruz kaldıYalı Çapkını'nda akıllara durgunluk veren hata! Sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı

Daha önce de Osmanlı'da Derin Devlet, Hayatımın Aşkı, Adını Sen Koy ve Arka Sokaklar gibi projelerde rol alma fırsatı yakalayan Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş'te sürpriz bir karakterle farklı soluk kazandırmaya geliyor. 'Emir Tarhun' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan ve izleyenlerin gönlünde taht kuran Gökberk Demirci'nin Üç Kız Kardeş'te hangi rolü üstleneceği belli oldu.

Gökberk Demirci, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün, senaristliğini Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş'te 'Kartal' karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tepki 11 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan dizilerden biri de bu..!?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR