İBB'de müjde hazımsızlığı! Doğalgaz oyunları ortaya çıktı

İBB Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Hasanoğlu, “İBB tarafından su ve doğalgaz faturaları aynı anda yazılıyor. Bu ay ise İSKİ faturalarını yazıp İGDAŞ faturalarını yazmamışlar. Amaçları ise ‘bedava doğalgaz müjdesini saklamak' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2023 12:40 GÜNCELLEME 06.05.2023 14:42 GÜNCEL
İBB'de müjde hazımsızlığı! Doğalgaz oyunları ortaya çıktı
İBB'de müjde hazımsızlığı! Doğalgaz oyunları ortaya çıktı

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, İBB'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ücretsiz doğalgaz" müjdesini gizlemek için doğalgaz faturalarını yazmadığını kaydetti.

İBB'nin küçük hesaplar yapıp doğal gaz faturalarını basmadığını savunan Hasanoğlu, şöyle devam etti: "İstanbul'da İBB tarafından su ve doğal gaz faturaları aynı anda yazılıyor. Görevli, konutlara geldiğinde, su için İBB kuruluşu İSKİ'nin vanasını, doğalgaz için ise İBB iştirak şirketi İGDAŞ'ın sayacını okuyup faturayı düzenliyor. Bu ay ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ücretsiz doğalgaz' müjdesini gizlemek için İBB, İSKİ faturalarını yazıp İGDAŞ faturalarını yazmadı."

Hasanoğlu, Türkiye'nin her köşesinde doğalgaz faturalarının müjdenin ardından "sıfır" bedelle düzenlendiğini aktararak şöyle konuştu:

MUTLAKA KARIŞIKLIK OLACAK

"CHP'li İBB yönetimi, ne kadar umutsuz ve çaresiz hissediyor ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği doğal gaz müjdesini, İstanbulluların görmesini engellemek için doğalgaz faturasını basmadı. BB, partizanca yönetiliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük ve basit numaralar peşinde geziyor" dedi. Hasanoğlu, "İstanbul'da doğal gaz faturalarının, ortalama 25 günden az, 35 günden fazla olmaması gerekiyor. İBB'nin ise bu ay faturaları yazmaması karışıklık yaratır, İstanbulluların 'bedava doğalgaz' hakkını kullanmalarını engellenmiş olacaktır."

VATANDAŞIN 'BEDAVA GAZ' HAKKI ELİNDEN ALINABİLİR

Hasanoğlu, paylaşımına Rize'de düzenlenen bir doğalgaz faturasını ekledi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • Savas nazlı 11 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle bizede yazmadılar gecen ay ama anladık reisin bedava gaz vermesini baltalamak için yaptını
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Saklamak değil önümüzdeki ay hepsini birlikte yazıp tahsil etmek gerekçe hazır ne kadarının ne zaman kullanıldığı bilinemez.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    faturanın altındaki açıklamayı okuyunca ağladım resmen,vay benim güzel ülkem bu günleri de görecekmişiz çok şükür.Doğru zamanda doğru adamı seçmek harika birşeymiş.Sen bizim kabul olmuş duamızsın Reis.
    Cevapla
  • Türkiye 11 ay önce Şikayet Et
    Onlar zaten kendi haberlerinden başka haber dinlemiyorlar chp liler tuzu kuru insanlar ülke yıkılsın ama chp liler yönetsin derdinde
    Cevapla
  • ali 11 ay önce Şikayet Et
    her şey çok güzel olacak ti ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR