Minibüs park halindeki 8 araca çarptı

Pendik’te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce seyir halindeki bir araca daha sonra park halindeki 8 araca çarptı. Kazada minibüsün şoförü yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2023 09:49 GÜNCELLEME 09.05.2023 09:49 GÜNCEL
Minibüs park halindeki 8 araca çarptı
Minibüs park halindeki 8 araca çarptı

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Kavakpınar Mahallesi Yeni Asir Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre; 34 LCP 857 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce seyir halindeki bir otomobile daha sonra yol kenarında park halindeki 8 araca çarparak durabildi.

Kazada minibüs şoförü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansa koyarak hastaneye kaldırdı. Kazaya karışan araçlarda hasar meydana gelirken, polis çevrede önlem aldı. Kaza anı ise bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR